keskiviikko 18. elokuuta 2010

Virkkuusia

Välillä vähän käsitöitä. Aloin tätä jo silloin, kun oltiin seillä Ylläksellä. Autossa ei kyllä virkkaamisesta tule mitää muuta, kun huono olo. No eipä tällä mitään tarkoitusta ollutkaan. Kunhan tein aikani kuluksi.Olenkohan nyt aikuinen, kun olen tänään laittanut eläkkeen hakuun? Ei kyllä tunnu yhtää sille, että oisin muka vanha. En ole edeleenkään päivääkään yli 35v :)Sitä en vaan ymmärrä, kun aina vaan nuoremmat ja nuoremmat täyttää 50 ja jopa 60. Ainut poikanikin on kohta 40v. Onkohan se tämä ilmaston muutos mikä saa nämä kaikki aikaiseksi? Ainakin se kutistaa vaatteet kaapissa.

Jopas tuli kirotusvirheitä tuonne kommentilootaan. Kyllä te fiksut ihmiset selvän siitä kuitenkin saitte.

14 kommenttia:

 1. Jess. Aikuinen olet. Ja aikuisethan eivät ole vanhoja. Upean liinan olet virkannut, käsityötaito on sinulla hyppysissä. Minä olen aina vähän kateellinen niille, jotka pyöräyttelevät virkkaustöitä tuosta vaan ykskaks. Itse olen niissä tumpelo ja osaan vain kutoa sukkaa.

  Tervetuloa eläkeläisten joukkoon. Ollaan iloista, monensorttista sakkia. Ja vanhoiksi emme tule koskaan.

  VastaaPoista
 2. Kaikki tämä johtuu ilmanmuuta ilmanmuutoksesta ja pituuskasvukin on lakannut ja muuttunut leveyskasvuksi.
  Tervetuloa vain ikäihmisiin, meillä on vain hauskaa. Nostetaan eläkettä ja kasvatetaan harmita ohimolle ;)))

  VastaaPoista
 3. Kaunis liina!! Ilmastonmuutos on varmasti syynä moneen muuhunkin outoon ilmiöön, esim. mistä mulle noita ryppyjäkin naamaan tulee ;)
  Mullakin vaatteet kutistuu mutta olen luullu että mun vaatekaappini on sitä kutistavaa mallia, jos sekin johtuu ilmastosta...;)

  VastaaPoista
 4. Aikuinen numerollisesti, sisällä pitää ainan olla hiukan lasta.
  Kauniin liinan olet taas tehnyt, toiset osaavat.

  VastaaPoista
 5. Aikuinen olet ja kaunis on liinakin! Ilmanmuutoksesta kaikki tyynni johtuu. Minäkin olen kuureksantoista korvien välistä ja aina hämmästyn, kun katson peilistä...huokaus. Kankaatkin nykyään niin huonoja, huokoisia ja kovasti valmiita tiivistymään.

  VastaaPoista
 6. Upea virkattu liina! Mä virkkaan myös reissuissa, myös autossa. Niin, eiköhän sitä pikkuhiljaa ole aikuinen. Mulla lähestyy 35 ja sitten sitä kai jämähtää siihen ikään, vai?

  VastaaPoista
 7. Kaunis liina nuoren naisen tekemäksi :)) Ilmastosta kaikki johtuu, on se nyt todistettu meidän naisten kokemuksellisella tutkimuksella.

  VastaaPoista
 8. Kiitos kaikille kehuista. On se hyvä, että toi ilmastonmuutos on nyt tullut tosistettua. Hetken jo luulin, että luulen vaan, mut ei se ollutkaan mut mielikuvitusta :)

  VastaaPoista
 9. Onnee, saat alennuskortin!
  Arvaa ottaako nuppiin kun joka luukulla ensin tarjotaan alennusta eikä sitten kumminkaan anneta. Olen kahden mantereen ilmastonmuutoksen uhri, apua!

  VastaaPoista
 10. Hauskasti kirjoitit tutuista asioista. Olen jo niin tottunut eläkeläisenä olemiseen, että ilmaston muutosta en edes huomaa. :)

  Kauniin liinan olet virkannut.

  VastaaPoista
 11. Juu, olet kuule nainen parhaassa iässä!
  Nyt se ihanuus vasta alkaa!
  Ja se on kyllä ihan totta, että vaatteet kutistuu kaapissa ihan itsestään, on se kummaa kangasta nykyään, kun niin kaikki vaan kutistuu ja kutistuu..!
  Ja sekin on ihme, kun kaikki vanhenee ja täyttää vaikka mitä ja me vaan ollaan aina yhtä nuoria ja lapsellisisakin vielä!
  Hienon liinan olet virkannut!

  VastaaPoista
 12. Vai olet sä laittanu eläkepaperit menemään. Mä kanssa totesin tänä kesänä, että mun työpäivät ja ura loppui heinäkuun toisella viikolla tiistai päivään.
  Tuo tunne eläkkeelle jäämisestä on kyllä aika huima. Silloin alkaa tajuta, että menipäs ne työpäivät äkkiä, juurihan mä aloitin työssä käynnin.
  Ajatus eläkkeelle hausta sai mun kyllä rauhoittumaan niin, että mulla ei tunnu enää olevan kiire minnekkään, kunhan olen ja elelen ja odotan mitä tulevat vuodet tuo tullessaa. =9)

  VastaaPoista
 13. Tuo ilmastomuutos on ollut kovasti tapetilla, ehkä se on kaiken takana. Niin uskon vakaasti myös omalla kohdallani.
  Eläkkeellä on huippukivaa. Pitää vain varoa, ettei hanki itselleen kiireitä.

  VastaaPoista
 14. Hieno liina. Minä en osaa virkata kuin korkeintaan pannunlapu. Tervetuloa meidän eläkeläisten pariin! Eläkkeellä olo on ihanaa! Jos se lohduttaa, niin minun poikani täytti viime vuonna jo 50:))

  VastaaPoista