maanantai 9. elokuuta 2010

Mustaa ja valkoista " Ruma"

Mustavalkomaanantai #35

Blogistanian lukuisissa valokuvahaasteissa näkee usein kauneuden yhdistävän hyvinkin erilaisia ihmisiä saman asian äärelle; katselemaan ja ihastelemaan - kauniita asioita. Tästä (kuten myös tietysti esim. "yleisistä kauneusihanteista") voi siis päätellä, että valtaosa ihmisistä on visuaalisesti mieltynyt samanlaisiin asioihin.

Mutta entä sitten rumuus? Sepä saattaakin olla vielä enemmän katsojan silmässä kuin kauneus - vai ovatkohan myös yleiset rumuuskäsitykset yhtä yhteneviä? Katsotaan! =)

Eli tällä kertaa mustavalkoinen kuvauskohteesi voi vapaasti olla rakennus, eläin, esine, asia - mikävaan kunhan se on omasta mielestäsi


ruma.

Posted by Picasa

Tietysti olen väärä sanomaan tätä rumaksi, mutta mun silmissä se ei kauniskaan ole.

13 kommenttia:

 1. Tämähän enemmänkin suloinen, mutta kauneus on katsojan silmässä.

  VastaaPoista
 2. Kauneus onn katsojan silmissä, minusta ihan suloinen.

  VastaaPoista
 3. Rumasta ankanpoikasestakin tuli kaunis ylväs joutsen!

  VastaaPoista
 4. Se on äitinsä mielestä vallan suloinen:))

  VastaaPoista
 5. Mun silmissäni tämän kuvan kohde on ruma, mutta suloinen ja hellyttävä. Se herättää mussa suojeluvietin. Siksi sanonkin, että se on ruman kaunis. Olen myös huomannut, että kaikkialla ypärillään voi nähdä rumaa kauneutta, kun vain katsoo sillä silmällä.

  VastaaPoista
 6. On se. Vaan onko kaikki rumaa, mikä ei ole kaunista? Peikko luulee että suurin osa kaikesta, oikeastaan kaikki, kuuluvat siihen ääripäiden väliin. :)

  VastaaPoista
 7. Säälittävässä rumuudessaan todella kaunis!!

  VastaaPoista
 8. Voooi ku se onkin ruma! ♥ :D

  Siis ruma ihan oikeasti, mutta hellyttävä kuitenkin! Aika hassua. Minkähänlainen sitten olisi ruma elävä kohde joka ei herättäisi mitään positiivisia tuntemuksia? :0 Olisipa mielenkiintoista joskus törmätä sellaiseen!

  VastaaPoista
 9. (- Ai mutta, olihan Tanssivalla harmaalla Pantterilla tosiaan ne toukat, hyi! :D Mutta onkohan olemassa mitään isompaa karva/höyhen/nahkapeitteistä otusta joka inhottaisi rumuudellaan vaikkapa yhtä paljon kuin ne toukat.)

  VastaaPoista
 10. Minusta tämä on liikuttavan suloinen. JOs se olisi öljyn peittämä, voisin olla toista mieltä. Onneksi ei ole.

  VastaaPoista
 11. Hi hii, se on ihan tärähtäneen näkönen, kuin olisi vähän niinkuin hukassa!

  VastaaPoista