tiistai 3. kesäkuuta 2014

Terve

Tai miten sen asian ottaa ;) Periaatteessa kyllä, mutta käytännössä.
Kävin eilen TAAS ottamassa piikin tuonne lonkkaa, kun siellä on  joku hemmetin räkäpussi tulehtunen ja en saanut enää nukuttua. Mullahan on tunnetusti hyvät unen lahjat ja nyt ne oli pahasti häiriinytneet. Oon jo kolme ketaa tän vuoden puolella käynyt piikillä, että voi kait sanoa, että taas.
Ihan sytäntä särkee ;)

Hannele tuolle edellisessä postauksessa epäili, että rodo on ihan yksin tuossa kivijalan vieressä. Ei oo, kituu siinä muitakin. Paits että noi Kurjenpolvet ei kyllä kidu, vaan voivat ihan hyvin.
Nurtsi on leikattu ja nyt vaan se tarvis haravoijaa. Kuka tulis?
Niin on kova tuuli tänään, että ei oikein tarennut aamuteetäkään kunnolla ulkona juoda, tai siis kyllä, mutta pian täyty tulla sisään. Ois pitännyt olla joku paltoo päällä. Pelkällä yökkärillä oli vähän viilee.
Narsissivuokko vaan komistuu päivä päivältä.
Pionitkin on jo hyvässä kukassa.
Voikaa hyvin! Mä lähden Iittalaan katsoo mille naivistit näyttää, niin että Terve!

13 kommenttia:

 1. Äh, lonkan nivelpussin tulehdus tekee kamalaa, ihan kuin iskisi miekalla. Tuttua. Minuakin piikitettiin ihan riittävästi, lieveni vähän, mutta parhaimman avun sain akupunktiosta, se rauhoitti tulehduksen. Nykyään jos vaiva palaa, menen heti akuun, kertahoito yleensä auttaa.

  Huomenna saatan olla Karnaluksissa! Eka kerran elämässäni!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti karnaluksi lyö sut ällikällä. Mieti tarkkaan mitä haluut ostaa. Nimimerilllä kokemusta on. ;)

   Poista
  2. Onneksi ei ole rahaa, taidan keskittyä värien kuvaamiseen siellä.

   Poista
 2. Sama vika "rahikaisen" eli lonkka kiukuttelee. Ensin toinen ja nyt sitten jo toinenkin. Ja polvet kenkkuilee samaa, ensin toinen ja sitten jo toinenkin. Mikähän se on että tässä iässä ja tällä painolla ei vaan tahdo paikat kestää. No, ei se ikä minulla vaan se paino povellani, hih. Tarttis tehdä mun nyt viimeistään jotakin.

  Ihana tuo rantamaisemasi, vau että se on sinulla edessa joka aamu. Vihreäksi valahdin! Mukavaa Iittalan reissua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyyvarmaan kokeilla tuota Susun mainitsemaa akupunktiota.

   Poista
 3. Piikki sitten tepsi kun jo pääsee matkaan. Samoja vaivoja itse kullakin, milloin missäkin kohden kroppaa. Haravoida pitäisi täälläkin, kuivunutta ruohoo.. melkein kateeksi käy tuo sinun vihreä maisemasi, mutta en kyllä jaksaisi noin isoa lääniä haravoida!

  VastaaPoista
 4. Vaikea sitä on puutarhatöitä tehdä, jos lonkka on kipeänä. Teillä on jo pionit kukassa, kauniita.
  En ole pariin kesään käynyt naivisteja katselemassa, mutta nyt taas tekisi mieli. Siellä riittää huumoria ja kivaa katseltavaa. Oikein sopiva kesäreissun kohde.

  VastaaPoista
 5. Kyllä toivotan tervemenoa! Oli hyvä juttu.

  VastaaPoista
 6. Amalia, osaanottoni omasta ja edustamani firman puolesta, koska tiedän, miltä se kipu tuntui....mulle se ei tuntunut auttavan vaikka koko kuurin kävin läpi, piti ottaa sitten kovat käyttöön, totesi leikaava ortopedi....;//
  ...ja toinen osaanottoni, että en lupaudu nurtsia haravavoimaan....jo pikkulikkana pystyin aika hyvin sen homman laistamaan, joten en siis suoraan sanoen osaa sitä tehä niinkuin se kuuluisi, harava kun ei vaan pysy mun kourissa......

  Joskus käyn ne naivistit vielä kattomassa, tämä taidelaji viehättää minua aina ja saa suupielet ylöspäin, tämmöselta totiselta tytöltäkin....;)
  Toivon, että kipu tokenisi edes sen verran, että pääsisit kunnon unille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja niin kun mä luotin, että ainakin sä oot tulossa haravoimaan ;(
   Uni kyllä taas maittaa entiseen malliin.

   Poista