maanantai 16. kesäkuuta 2014

Paikka avoinna

Täällä ois kitkijän paikka avoinna ;) Miten ne onkin niin voimallisia kasvamaan?
Luontais etuihin kuuluu  päiväkahvit ja  maisemat ja joskus joutsenien ihailu. Niillä on neljä poikasta. Saas nähdä kuin tänävuonna käy. Selviääkö ne aikuisiksi. Viimevuonna kaikki neljä hävis yksitellen. Mikä lie vienyt ne.
Kuka osaa sanoa, miten ne syöttää noita poikasiaan? Mä yritin tänään seurata, kun ne lillu tossa meidän rannan tuntumassa, vaan en kyllä nähnyt niiden mitenkään antavan mitää lapsilleen.
Hyvin on nää Hortensiat purkissa (ainakin vielä) viihtyneet.
Kosmoskukka on yks mun suosikki.
Se alkaa olee jussi aika lähellä ja sitten käännytäänkin syksyn puolelle. Tulis vaan sillee sopivan lämmintä sellai 22,3 olis ehkä passeli keli.

6 kommenttia:

 1. Käännytään syksyn puolelle, nyyh....ei vielä.....

  VastaaPoista
 2. Ai teilläkin on kitkijän paikka vapaana. Meillä myös. Tänään olen käyttänyt päivän kitkemiseen ja yhden puutarhaosan "siivoamiseen". Tällaiset sadesäät näyttävät oikein kutsuvan rikkaruohoja ja toisaalta sateella ei niitä tule säännöllisesti kitkettyä.

  VastaaPoista
 3. Kaunis on tuo kosmoskukka. Minun hortensiani näyttää aina auringonpaisteella nääntyneeltä, mutta virkistyy yön aikaan. Kuukauden verran se on jo sinnitellyt altakasteluruukussa.

  VastaaPoista
 4. Ihan nolottaa taas kieltäytyä tarjotusta työstä, mutta kun olen työtä vieroksuva naikkonen, niin sille en voi mitään, ei ne työhalutkaan ole siitä paremmasta päästä....ja jälki olisi sitten mukaista.....;//

  Jos saan Hortensian kukan käsiini niin nypin ne pikkukukat erikseen ja panen vanhan puhelinluettelon lehtien väliin kuivumaan ja sitten joskus teen niistä kauniita postikortteja....
  Juhanusjuhlaa toivotan sinulle ja entiselle poikaystävällesi ja jos huutelet rannassa niin sano "vastarannan kiiskeille" samoin Juhannusterkut.....;)

  VastaaPoista
 5. Ne kitkijätkö on kovia kasvamaan? Noh, ainakin levenemään. Huoh. Enpäs tiedä, mitä rumat ankanpoikaset syö, hmm, aika mielenkiintoinen oivallus. Ei se, ettemme me tiedä, vaan se, että oivalsit kys.omaisen asian!

  VastaaPoista