sunnuntai 19. heinäkuuta 2009

Terveiset reissusta

Kotona ollaan. Terveisiä vaan Pohjois-Suomesta. Sateista oli ja aika kylmääkin. Tämä kuva on Oulujärven rannalta. Onhan siellä ilta paljon valoisampi, kun täällä etelässä. Uimassa käytiin, mutta meinas vastaranta tulla, eikä vaan syvää tullut.

Matkaa tehtiin aina Posiolle asti. Jos joskus matkasi kulkee sinne, niin suosittelen käymään "Pot Novassa". Se on keramiikkakauppa jonkun matkaa Posiolta Kuusamoon päin. Tuotteet ovat aika saman tyylisiä kun Pentikilläkin, mutta mielestäni vaan halvempia. Ihan siinä naapurissa on ihan kahvila " Korpihilla" Se on vanhaan kouluun tehty ja tosi kivasti sisustettu. Sieltä voi ostaa Kuusenkerkkä siirappia tai kuohuviiniä ilman alkoholia tai jotain muuta siirappia. Kaunis paikka. Minulle kävi vanhan aikaisesti. Kamerasta loppu akku, eikä laturia ollut mukana :( siksi ei kuvia ole.

14 kommenttia:

 1. Kiitos terveisistä. Kuvasi Oulunjärveltä on kaunis.
  Tuonne pohjoisen puoleen minäkin olen ruvennut kaipaamaan. Joskus myös käynyt Posiolla ja siinä lähellä Ranuan hillamarkkinoilla.
  Hilloja lähden mökkireissulla katselemaan ja tonkoja onkimaan.

  VastaaPoista
 2. Lapsena olen ollut Oulunjärvellä, upea paikka, ne hiekkarannat jäivät mieleen. Mutta varmaan on paikka vuosien kuluessa muuttunut.

  VastaaPoista
 3. Mukavan näköinen keramiikkakauppa. Kiitos vihjeistä, jos sattuisin sinne päin.

  VastaaPoista
 4. Kaunista keramiikkaa. Tuo akun loppuminen on harmillinen juttu. Minulle kävi samoin antiikkimarkkinoilla.

  VastaaPoista
 5. Mä en oo koskaan käyny Oulussa, saatikka oulun järvessä uimassa. Pitäis varmaan teherä joku kes sellaanen kaikki suomen kaupungit reissu. =oD

  VastaaPoista
 6. Kaunis kuva ja hieno järvimaisema. Olen käynyt Posiolla kun ystäväni siellä asusteli kaunista seutua sekin. Teillä varmaan antoisa matka, harmi tuo akun loppuminen.

  VastaaPoista
 7. Hauskoja nämä suomalaisten pajojen ja kauppojen nimet. :)

  Kerran olen yöpynyt Oulujärven rannalla lasten ollessa pieniä. Joskus akun tyhjeneminen harmittaa kamalasti, joskus se taas vapauttaa muuhun havainnointiin.

  VastaaPoista
 8. Harmittaa aina kun akku rasahtaa. Pitaisi tietysti aina olla vara-akku mukana!

  VastaaPoista
 9. Mä olen myös ollut Oulunjärvessä uimassa, ja muistan sen, kun sai kahlata ja kahlata, ennenkuin sai jotenkuten kastettua itsensä.
  Kaunis järvi.
  Ja ihanaa keramiikkaa siellä, kiva olisi käydä joskus.
  Harmitti varmaan akun loppuminen!

  VastaaPoista
 10. Kerran olen käynyt Oulujärvellä ja se oli upea! Iki-ihana yö hiekkarannalla uimisineen :)
  Ja alkuvuodesta kävin Korpihillassa ja ostin siirappia. Se paikka oli mukava ylläri. Mukava ajatus, että liikuit nyt tuolla. Kiitos piristävistä terveisistä!

  VastaaPoista
 11. Mukavan näköistä keramiikkaa! Mä oon hulluna keramiikkaan...haluaisin kait olla savenvalaja. Sit vaikka toisessa elämässä.

  VastaaPoista
 12. Mukavan näköistä keramiikkaa! Mä oon hulluna keramiikkaan...haluaisin kait olla savenvalaja. Sit vaikka toisessa elämässä.

  VastaaPoista
 13. Kiitos terveisistä!
  Kauniit kuvat ehdit silti napata. Ja muistikuvat ovat varmasti terävät :o)

  VastaaPoista