maanantai 6. heinäkuuta 2009

Kylmien päivien rattona

Kun oli niin kamalan kylmää, niin tein ystävälle synttärilahjaksi sukat. Kuva on vähän kummallinen. Ne on miehelle ja on niissä vartta ihan kunnolla.

Eilen kun oli oikein kylmä päivä, meillä vain +9 ja sataa tihutteli koko päivän tein nämä valmiiksi. Synttärit on kuun lopussa. Enpä juuri ole kutonut kesäsin, no nyt on sekin kokeiltu. Kyllä se menee, jos ei oo liian kuuma.
Meidä Posion ystävät soitti eilen ja siellä oli ollut ainoastaa 4astetta, kuitenkin +puolella. Epäilivät, että jos jotain sataa se on lunta. En tiedä satoko.

Jos olet kiinostunut ristipistoista käyppä osallistumassa kilpailuun täällä Violariumin sivulla. Minäkin kävin.

5 kommenttia:

 1. Täälläkin päin on ollut viileää, toiveeni viileämmistä työpäivistä on selvästi toteutunut.

  Eilen heräsin vasta kellonsoittoon ja unenpöpperössä mietin ensin viikonpäivää, sitten menin pöpperöisenä keittiöön ja vilkaisin lämpömittaria (+3.5) ja aloin jo miettiä vuodenaikaakin:)

  Tänään oli asteita +4.

  VastaaPoista
 2. Eilen soiteltuani Lahden seudulle kuulin että aamulla oli ollut mittarissa +7 - Hui, miten vilakkaa. Olen tulossa vasta elokuussa lomailemaan, toivotaan että silloin olisi jo hieman lämpimämpää:) Täällä on ollut asteita 30 molemmin puolin ja iltapäivisin ukkoskuuroja. Saisi kyllä jo vähän viilentyä!

  VastaaPoista
 3. Olimme viime viikon Saariselällä. Lauantaina tullessamme oli vielä 25-27 astetta ja alkuviikkokin oli ihan mukava säiden puolesta, mutta perjantaiaamuna mittari näytti +4 ja taivaalta tuli valkoista räntää. Onneksi vain noin minuutin verran, ettei se ehtinyt mihinkään jäädä. Suomen kesä on vähäluminen!
  Hienoja nuo sinun käsityöt. Ihailen energisyyttäsi - kesälläkin :D

  VastaaPoista
 4. Kyllä sää vaihtelee, juuri kun on tottunut lämpimään taas koetellaan kylmällä tällaista vilukissaa. Hauskan näköinen kuva sukista, hih.

  VastaaPoista
 5. Nuo sukat näyttää tosi hassuilta! =D Hyvä kun mainitsit että vartta on kunnolla...

  VastaaPoista