perjantai 24. heinäkuuta 2009

Eestissä ja hullu uni

Käyttin Eestissä pika pikaan. Vastarannankiisken herra ei ole käynyt enne Eestissä :o. Miten joku voi olla jänyt väliin? Sukkalankoja kävin vähän hamstaaramma ja tietty vähän viinä ja muutakin miestä väkevämpää. Kaikkein tärkein oli kuitenkin noi langat. Ne on siellä huomattavasti halvempia ainakin Lahden hintoihin verrattuna 4€ halvempia. Nyt on mistä väsään sukkia telkkaa katellessa.Näin hullua unta. Olin Susikairan akan vieraana. (Varmaan olin viimeeksi käynyt akan blogissa) Osoitteen sain jostain kangaskaupasta ( olen just antanut kaikki kankaani pois) Ei akka missään susikairassa asu vaan Juvalla, nyt sekin on tullut selville:)Eeltä norkoilin ikkunan taka. Akka leipoi pullaa ja laitto poika kouluun. Kaikki kolme Been myös. Siinä mitenkään pyytämättä menin sisälle ja oltiin kuin vanhat tutut konsanaan. Kun ei siitä akan ruuan laitosta tullut mitään, aloin minä tekemään evästä. Siis minä, joka en koskaan tee mitään ruokaa! Olenhan se teille kertonut. Se eväs oli jotain ihme juustokastiketta, joka muuttu ihan kirkkaaksi kiehuessaan. Yht äkkiä siellä seassa oli meidän edellis päivän lihapullat, jotka entinen poikaystävä oli tehnyt ja niistä jäi lämmitystä. Huh huh onneksi taru ei kerro söikö sitä keitosta kukaan :D Miten voi nähdä niin hulluja unia ?

9 kommenttia:

 1. Kyllä unet ovat niin mainioita tarinan lähteitä, ettei hereillä niin hauskoja edes keksisi.
  Lisää unia vaan!

  VastaaPoista
 2. Leipuri Hiiva, hän asuu kumputiellä;D Apua, kun nyt ei meinaa hihityksestä tulla loppua ollenkaan! Vaan luulen kyllä, että saattaisi meillä jutut käydä kuin vanhoilta tutuilta konsanaan, jos vaikka oikeasti tavattaisiinkin, leipomusten tai ruoanlaiton merkeissä:)

  ...ja nyt se Juvakin sitten paljastui;D Paitsi että tuossa aiemmassa reissupostauksessa olette kyllä käyneet ihan jo ovella=)

  VastaaPoista
 3. Unimaakarin mielikuvituksella ei olekaan rajoja. Unessa mahdoton on niin luonnikkaan mahdollista ja päinvastoinkin.
  Eipä ole itsellä tullut mieleen tuom lanka-asia Virossa kulkiessani, vaikka jonkun verran kudonkin. Vaan nytpä tiedän, että seuraavalla kerralla käyn katsastamassa lankoja. Tämä oli hyvä tieto.

  VastaaPoista
 4. Unet on hulluuressansa niin ihania, jotta ihiminen jäis palijon paitti, jos ei näkisi unia.

  No tuo lanka on sitten tosiaan paljon halvempaa Virossa, ku meillä täälä Suomes. Sitä sitten kannattaa hamstrata.

  VastaaPoista
 5. Se on ihanaa, kun näkee unia, mä ite näen melkein joka yö, mutta vaan unohdan ne melkein kaikki.
  Sun uni oli kyllä tosi hauska!

  VastaaPoista
 6. Tiiä kuinka hyvää ois ollu tuo pullakastike!
  Otitko resettin ylös?

  VastaaPoista
 7. Niin se käyp, siellä on muita maailmoja, kunhan vaan malttaa kattella ja ottaa vastaan.

  (Sopisikos tämä sinusta pakinaperjantain kuplamaailmoihin? Peikosta sopisi.)

  VastaaPoista
 8. Minä olen kova katselemaan unia. Yleensä ne on suunilleen yhtä hulluja, kun tämä. Kaunein uneni on, kun leijuin avaruudessa hopeametsässä.

  Aimarii. Kauppa mistä kävin hakemassa lankoja, on tukku Karnaluks. löydät siitä tietoa kun haet sillä nimellä googlesta.

  Arjaanneli: Ei tullut otettua, mutta jos halut koitan muistella :)

  Peikko: Teidän ett pieni varkaus ja turha vaatimattomuus ei kannata, mutta ei tulis mieleenkään osallistua mihinkään teidän kirjoittajien joukkoon. Siinä erottuis turhan pal.

  VastaaPoista