maanantai 8. syyskuuta 2014

Taas ahdistaa

Lienee kateutta, kaikki tyynnin, mutta. En ymmärrä tuota urheilijoiden palkitsemista. No en oo kateellinen ainakaan rantatontista ;)
Nyt Bottasta palkitaan Nastolassa rantatontilla. Miksi? Mies saa reilun korvauksen työstään. Reilunman, kun kukaan "tavallinen" duunari työstään, vaikka kantaa vastuun työstään, siinä missä Bottaskin. Ymmärrän hyvin, että Nastolassa ollaa moisesta karheena, kun samaan aikaan karsitaan lasten asioista ja vanhusten hoidosta jne.
Samoin on näiden muidenkin urheilijoiden. Palkitaan milloin veneellää ja milloin milläkin, kuitenkin hekin tekevät sitä harrastustaan rahalla. Tuskin kukaan meidän huippu-urheilija tekee "oikeita" töitä siinä ohessa.
Toki se menestyminen on rankan harjoittelun tulos, mutta mikä pakko?
Minä en vaan viitsis, mut en mä viiti tehä töitäkään enää :D
Näin taas tuli sanottu
Onnelliist voimiist!

3 kommenttia:

 1. No juu, ainakin nuo formulakuskit ansaitsevat niin paljon, että voivat ostaa omat rantatonttinsa. En tiedä, saavatko kaikki urheilijat kummoisia palkkoja, ei varmaan noin paljon rahaa liiku ihan joka lajissa.
  Mutta kyllä minusta tavallisia raatavia ihmisiäkin pitäisi sitten palkita!

  VastaaPoista
 2. Totta haastat, näillä formulakuskeilla on niin hyvät palkat että voivat ostaa tonttinsa itse.
  Ois nekin tonttirahat lahjoitettu vaikka sinne lastensairaalaan.

  VastaaPoista
 3. Tämä olikin uusi uutinen. Formulakuskeilla on tosiaan niin valtavat tulot, ettei siihen mitään yksittäisen kunnan avustuksia enää tarvita. Eihän nuo isot urheilijat maksa edes veroja kotimaahansa, koska useimmiten ovat kirjoilla veroparatiiseissa. Huippu-urheilu on kovaa hommaa, mutta myös sponsoroitua ja monin muin tavoin rahoitettua kokopäivätyötä. Mahtaako monikaan urheilija tänä päivänä tuottaa kotikunnalleen minkäänlaista lisäarvoa. Huippu-urheilijat vievät rahansa muualle ja pienemmät urheilijat eivät edes taida ansaita niin paljon, että jäisi verotettavaa tuloa.
  Nyt, kun raha on kortilla ihan joka kunnassa, kannattaisi miettiä kerran jos toisenkin, mihin sitä vähäistäkin rahaa laitetaan. Koko ajan karsitaan todella tärkeistä menoista, joten pienessä kunnassa yksittäisestä omakotitontista saatu tulokin voi olla tärkeä osa palapelissä. Eiköhän Bottakselle riittäisi lämmin kiitos hyvin tehdystä työstä. Niinhän meitä muitakin nykyisin palkitaan. Jos silläkään.

  VastaaPoista