tiistai 23. syyskuuta 2014

Niin tääkin päivä on pulkassa

Ei sitten mitään erikoista, kunhan oon ollut vaan. Kuvan kehoittamalla tavalla :)

Ainut mitä tuli tehtyä. Kävin piikillä, kun yöt alko olee taas sanoisinko helvettiä. Se jolla on tämä limapussitulehdus tietää, mistä puhun.
Nyt tää lääkäri teki sen piikityksen erilailla, kun aiemmat. Se pyöritti sitä piikkiä tuolla jossain sisällä. Ei kyllä tuntunut ihan kauheen kivalle. Toivottavasti se nyt senkin edestä auttaa, eikä tarvi taas kuukauden päästä olla jonossa.
Ei voi muuta sanoo, kun kaiken maailman vaivat sitä onkin. Toki tiedän, että jollain on paaaaljon kipeempää, mutta aina se omalla kohdalla on , niin ainutkertaista.

Lunta odotellessa
Onnelliist voimiist!

15 kommenttia:

 1. Ei se varmaan omia kipuja lievitä, vaikka kuinka ajattelisi muiden hätää. Kyllä tuo varmaan on sietämätöntä. Toivottavasti tästä piikistä nyt on apua pidemmäksi aikaa!

  VastaaPoista
 2. Olen tuota yrittänyt nyt opetella,siis aikaisemmin laiskotteluun ryhtymistä.
  Kipu on jokaiselle omansa juu ja aina se sattuu. Toivottavasti piikistä on apua.

  VastaaPoista
 3. Tuo limapussi tulehdus on kamala . Aiemmin lonkassani se kiusasi ajoittain pahasti, mutta samalla kun lonkkanivel vaihdettiin niin se limapussi tulehduskin rauhoittui,
  Aikaisin myllyyn ja myöhään kirkkoon niin pääsee molemmista nopeasti pois. Näinhän ennen sanottiin ja joskus sitä mietin kun 5 aikaan aamulla joku jo myllyyn tuli, itsekseni silloin pärpätin, että ehtis tota nyt tulla ihmisten aikaan.

  Toivottavasti piikit nyt auttaa hetkeksi ja saat sitten taas nukuttuakin

  VastaaPoista
 4. Mie hain piikit maanantaina, ja nyt on ihanan kivuton olo ja nukuttu yö takana.
  Toivon siullekkin ihan samaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siihen vissii menee päivä tai kaks, ennen kun alkaa vaikuttaa. Joulukuussa meen fysioterapiaan.

   Poista
 5. Toivottavasti kipu hellittää, limapussitulehdus on tosi ilkeä:(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyl alan olee aika kypsä tähän, vaan minkäs teet? Se on otettava vastaan mitä ylhäältä annetaa. Ainakin tässä asiassa.

   Poista
 6. Ikävä vaiva, joka pahimmillaan herättelee useita kertoja yössä. Kuuden tunnin yhtäjaksoiset yöunet on tilattuna :) Ei taida osua ainakaan mun kohdalle :( Joskus piikki auttaa, joskus ei. Tämänkin kanssa on vain opittava elämään.

  VastaaPoista
 7. Äh, inhalta kuulostava piikitys. Tuo limapussin tulehdus tuntuu kyllä kuin joku iskisi miekalla nivusiin pitkin yötä, ihan perkeleellinen kipu, saisi jo helpottaa. Minua piikitettiin muutaman kerran aikoinaan, kunnes otettiin magneettikuvat ja huomattiin, että välilevyn pullistuma selässä oli se perimmäinen vika ja antoi kaikenlaisia oireita.

  VastaaPoista
 8. Eipä kuulostanut kivalta, ei niin. Mutta tuota kuvan juttua olen tänäkin aamuna toteuttanut. Aioin saada paljon aikaiseksi, kun kerran 5:ltä heräsin...mutta mitä kukkua. Käsityömessut läöhestyvät ja minä aloitin aamuni pelaamalla pasianssia. Voi hyvänen aika.

  VastaaPoista
 9. Peikkokin on intohimoinen laiskuuden ja oleilun, sinisten ajatusten ja sen sellaisen ystävä. ;)

  VastaaPoista
 10. Peukutan, että vaivasi helpottaa. Terveenä joutenolokin maittaa hyvin, ainakin itelläni.

  VastaaPoista