sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Äitienpäivälahjat

Pikalliselta golfkentältä meidän järvi sai haisevan lahjan. Ei pahemmin tee mieli mennä uimaan :( En tiedä näkyykö tuo ruskee mömmö kuvassa, mutta.... Syksystä lähtien on tullut golfkentän laajennuksen myötä kahdesta avo-ojasta tuutin täydeltä kuravettä. Se tulee vanhalta maankaatopaikalta. Eihän vaan siinä voi mitään paskaa ja saastetta olla, eihän?
Tämä on pieni järvi, eikä tähän ole tulojokia. Vesi vaihtuu vain lähteistä. Hyvä, hyvä, jos tää on nyt sitten pilattu. Poliisille ollaan soitettu, mutta eipä ole näkynyt. On vissiin niin isorahaisista kysymys, että ei poliisitkaan ota mitään kantaa. Odotan vaan, milloin alkaa kalakuolemia ilmaantua.
Voi olla, että ei pal koko kesänä tee mieli mennä uimaan, jos tuo lillu jää tohon meidän rantaan. Eihän se ole pelkästään meidän rannassa. Varmasti on koko tämä puoli järveä saman näköistä :(

Perheeltä, siis pojan perheeltä sain Marikan tekemät kynsilakkakorvikset ja kolme keltaista Siankärsäheinää. Voi että oon meilissäin lahjoista.

6 kommenttia:

 1. Hyi,no ei ole kiva juttu.Toivottavasti saavat sen puhdistettua että pääset uimaan.

  VastaaPoista
 2. No ei ole Teidänkään Äitienpäivä mennyt putkeen ;-( Jospa se tästä joskus iloksi muuttuu?

  VastaaPoista
 3. tykkäsin siis en kuravedestä vaan korviksista ;) toivottavasti vesiasiat oikenevat ! t:Tuija

  VastaaPoista
 4. No voi surku tuota teidän järveä. Toivottavasti vesi vielä puhdistuu.

  VastaaPoista
 5. Harmitusten harmitus. Ei kiva, jos uimavedet pilaantuu. Suorastaan murheellista.

  VastaaPoista
 6. Hyviä lahjoja olit saanut!! Todella järkyttävä uutinen tuo teidän järvi. Siitä tulee saada nyt vesinäyte, ja viedä se tutkittavaksi...en kyllä tiedä minne. Terveystarkastajalle?

  VastaaPoista