torstai 23. tammikuuta 2014

Yksinäin istuskelen

Se on Entinen poikaystävä taas vaihteeksi sairashuoneella, kivileikkauksessa. On se vaan niin kivinen mies, että toista en tiedä. Tää oli kyllä nyt ihan suunniteltu leikkaus, kun kävi tuossa syksyllä kontrollissa, niin todettiin pari kiveä. Toivottavsti leikkaus menee hyvin ja pääsee huomenna pois.

Jotain oon saanut aikaiseksi, kun nyt sain tuon inspiksen noita sytomyssyjä tehdä. 
Toiveikasta torstaita sulle.

7 kommenttia:

 1. Erittäin kaunis sytomyssy! Ent poikakaverillesi oikein paljon onnea leikkaukseen ja sen jälkimaininkeihinkin. Ja sinulle sairaanhoitajana. Kuinkahan kauan hän sitten hokee, ettei ovi kantaa kauppakassia sisälle autosta, varmaan vähän yli sallitun, heh.

  VastaaPoista
 2. Pikaista paranemista Kivimiehelle!

  VastaaPoista
 3. Tämä tuttu myssymalli jaksaa ihastuttaa aina! Siihenhän jo nimikin viittaa. ;) Hyvää toipumista Kivimiehelle leikkauskesta.

  VastaaPoista
 4. Onnea vaan kivienpoistoon ;)
  Kaunis myssy!

  VastaaPoista
 5. Kaikkea hyvää entiselle poikaystävällesi ja sinulle myös Amalia! Sievä myssy, taiten tehty.

  VastaaPoista
 6. Kiitos Amalia, toiveita on ladattu torstaihin.
  Toivottavasti entinen poikaystäväsi leikkaus ja hoito menee hienosti ja pääsee pian kotiin ilman "kivirekeä". Sytomyssyt ovat tarpeen, minä vaan en niitä enää saa aikaiseksi.

  VastaaPoista
 7. Tätähän tämä on, aina jotain tulossa tai menossa, kivet lähtee koska sinne sairashuoneelle on päästy! Nämä kaikki ylimääräiset kivet jotka ei kuulu noihin sisäkaluihin, vaivaavat ja muistuttavat....taas on sanottava, että kyllä lääkärit ovat viisaita ja kyllä tämä Entinen poikaystävä sieltä reippaana palaa kotiin! Sylin täydeltä lämpimiä terveisiä teille kummallekin, täältä kunnon pakkasista....:)

  VastaaPoista