tiistai 21. tammikuuta 2014

Laiska töitään kehuu.

Pakko täs on jotain aikaseksi saada, kun ei mitään tuu tehtyä. Päätin liittyä tähän myssyjuttuun, kun olen tuon Matleenan blogia seurannut. Hän on ahkera tekemään ja paljon tekee näitä sytomyssyjä. Niinpä päätin tässä tekemisentuskassa osallistua tähän jutttun. Nopeita ovat tehdä. Nämä kaksi sain aikaiseksi eilisen päivän aikana ja mukava oli tehdä. Tuohon päässä olevaan lisäsin kerroksia vähän.


Tuo sukkarintama on kyllä niin täysi, että sinne ei enää kannata tehdä uusia, vaikka mieli tekiskin.
On mulla kyllä pari keskeneräistä työtä, mutta on kiva aloittaa uusia. Ne keskeneräiset on sellaisia, mitä ei voi tehdä telkkaa katsellessa, joten nää myssyt on ihan oiva juttu siihen. Voi, voi, jotain     helppoa,täytyis keksiä , kun kohta alkaa ne kisatkin ja ainakin sitten tulee sohvan nurkassa istuttua ja telkkaa töllötettyä.
Aurinkoisa pekkaspäivä. Mukavia ulkoilukelejä.

12 kommenttia:

 1. Mulla sama, kun kisat alkaa niin sitten levitän jotain eteeni ja saan käsillä tekemistä. Varma kun olen .että telkan eessä tuu viettämää aikaani....;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin jotain täytisen keksiä. Muuten on niin synnillinen olo ;)

   Poista
 2. Hienot myssyt ja sukat.Mulla on niin monta keskeneräistä työtä....

  VastaaPoista
 3. Jospa kutoisit rusetteja. :) Peikko luuli sitä myssyä ensin maapalloksi :)

  VastaaPoista
 4. Kunpa onnistuisikin tuo sukan kutominen! Ja vielä telkkaria katsellessa, monta turhaa kiloa karisisi kun ei voisi syödä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei pidä paikkaa, kyllä siinä välillä ehtii jotain haukata :)

   Poista
 5. Hyvä alku sytomyssyilylle! Ja sytomyssyjen tarve ei valitettavasti näillä näkymin lopu, joten niitä voi tehdä rajattomasti. Kiitos sinulle osallistumisesta! :)

  VastaaPoista
 6. Samaa pohdiskelen, mitä aloittaisi neulomaan kisoja katsellessa. Miten sulla keskeneräisiä on, kun tässäkin vain mallikkaasti valmiita esittelit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, voi, vaik kuin monta. Yks Hardanger, pari muuta pöytäliinan alkua, yks tilkkutyö ja pari nypläystä. Kyllä näitä piisaa ;D

   Poista