tiistai 14. tammikuuta 2014

Käytä hääpukuapäivä

Tänään on käytä hääpukuapäivä. Hahaa ei onnistu meiltä kummaltakaan. 43 vuotta ja samanverran kiloja. Ennen kaikkea noita kiloja on niin pal tarttunut matkanvarrella, että ei puhettakaan :) Mulla on kyllä puku tallella ja entisen poikaystävän paita.

 
Miten sinulla? Mahtuisiko?

14 kommenttia:

 1. Hahaa, ei onnistuisi! Koska ei ole hääpukua, en ole koskaan mennyt naimisiin. Äidin vanha hääpuku kyllä löytyy, mutta äitini on minua 10 cm lyhyempi ja vyötärönkohta niin ylhäällä, että ahistaa. Voipi olla, ettei menisi päälle muutenkaan. Ja miksi ihmeessä kulkisin muutenkaan ympäriinsä hääpuvussa, joskus vähän ihmetyttää nää teemapäivät...

  VastaaPoista
 2. Heehe, ei ollut onneksi hääpukua eikä häitä, maistaraatissa käytiin pikapikaa ja painettiin melkein yhdessä se mitä nykyään erikseen. Meidän suvussa sitä paitsi hääpuvuista tehdään ristiäismekko ensimmäiselle lapselle, sekään ei olisi meillä onnistunut kun ei ole lapsia kastettu.

  VastaaPoista
 3. Hahhaa, mitä vielä keksivätkään :))) Saattas mahtuakin, kun oli väljää mallia, mutta onneksi oon hävittänyt sen jo aikoja sitten. Miehelle ei ole mahtunut hääpuku pitkiin aikoihin :)

  VastaaPoista
 4. Heh! Ei mahtuisi, vaikka tallella onkin ei hääpuku, mentiin maistraatissa naimisiin, omitekoisissa vaatteissa.

  VastaaPoista
 5. Ei mahdu hääpuku päälleni enää, olen sen kyllä tunnesyistä säästänyt.

  VastaaPoista
 6. Olispa se uskomatonta, jos liki 55 vuotta sitten käytetty hääpuku mahtuisi. Kun paino siitä 46 kilosta on tuplaantunut. eikä mitään joustikkisaumaa tullut varmuuden vuoksi hääpukuun laitatettua. Ne on ne tyköistuvat mekot sellaisia, hih.
  Kun pikkuminiäni kerran kokeili pukua, ei vetoketju yltänyt hänelläkään kiinni, vaikka hän on sellainen neulamuikkunen.
  Tuolla se on tallessa, taitaa vaan pölytä nukkanylonit kankaan pinnasta kun aika syö pukua ja huntua.
  Olishan se mahtavaa olla se pieni alle 50 kiloinen vielä. Mutta niin kai se on, että kauneus katoo ja kilot lisääntyy, hehhee.....
  Kiva idea jos jollekin päällensä mahtuu...

  VastaaPoista
 7. Ei kyllä varmasti mahtuisi päälleni hääpukuni, olin silloin langanlaiha ja kiloja on jonkin verran tullut lisää, hi!
  Tulin toivotteleen hyvää tammikuun aikaa!

  VastaaPoista
 8. =)
  Hauska, juu ei mahdu puku päälleni. Tosin tänään siirtelin hääpukuni alushametta, mutta ei tullut soviteltua sitäkään.

  VastaaPoista
 9. no tuota...en ajatellut käyttää...jotenkin puvussa on tapahtunut jotain, sellaista itä-läntistä kaventumista. Huoh.

  VastaaPoista
 10. Tänään oli täällä meidän paikallisradiossa juttua tästä teemapäivästä myös, joku ihan yksityinen henkilö on tämän jutun alkuunpanija...
  Juu, en kyllä mahdu hääpukuuni, vaikka se tallessa onkin. Sellainen 70-luvun lopun yksinkertainen, todella kapea vyötärö.
  Nykyään miehelläni on kaksinkertainen määrä vaimoa siihen hääpäivään verrattuna!

  VastaaPoista
 11. Kiitos teille,että saan lohtua, kun ette tekään mahdu hääpukuun :D Lienee ilmastonmuutos vaikuttanut siihen, kun ovat niin kaapissa kutistuneet. Onhan meidä miehet voittaneet monta kiloa siitä, mitä saivat silloin joskus ;)

  VastaaPoista
 12. Ei mahdu hääpuku, ei. Sille kävi huonosti pian häiden jälkeen. Puku nimittäin ei ollut mikään valkoinen tylliunelma, vaan viininpunainen leninki, jonka oli tarkoitus toimia juhlavaatteena myöhemmässä elämässä. Sepä ei kestänyt ensimmäistä pesua, vaan kutistui aivan hurjasti. Nykyisin en kyllä mahtuisi siihen kutistumattomaankaan leninkiin. Ja meillä on kyllä Ukkokultakin saanut vähän lisämittaa sitten häiden.

  VastaaPoista
 13. Olisipa hauska kokeilla, jos olisi se mekko vielä tallella. Ei tosin ollut varsinainen hääpuku.

  VastaaPoista