sunnuntai 29. joulukuuta 2013

Puolivuotta elettyä elämää

Taas on puolivuotta hurahtanut, niin että ei perässä meinaa pysyä.
Heinäkuussa tehtiin pari vaunuretkeä. Oltiin Kuhmossa ja Lieksassa. Kukatkin kukkivat kamalan aikaisin ja nopeasti. Syksyllä tuntu, että enää ei oo kukkia lainkaan. Taisi se kesäkin mennä hurahtaa vauhdilla.

Elokuussa oli avoimia puutarhoja ja niissä kävin kuolaamassa. Miten upeita pihoja ihmisillä onkaan.a
Syyskuussa Lahdessa oli Karjalaismarkkinat. Täytyy sanoa, että jo oli vaisua meininkiä. Aina sanotaan, että karjalaiset on vilkkaita, mut nyt ei kyllä homma pelannut. Seilt suunnalta kun oon lähtösin, niin oikein harmitti tunnelman puuttuminen.
 Leevi kissa oli vähän aikaa tässä meidän ilona. Naapuriin tuli pari pientä ihmiestä ja Leevi joutu muuttamaan muualle. Ei kuitenkaan enkeliksi.
 Loppukuusta lähdettiin Espanjaan.

Siellä sitä vietetiin aikaa neljäviikkoa. Lämmintä oli ja paljon nähtiin. Auto oli koko ajan vuokrattu ja melkein 5000 kilsaa ajeltiin. Voisin sanoa, että Aurinkorannikon maisemat on aika tarkkaan syynätty. Tietysti jäi joitain teitä ja paikkoja katsomatta, mutta noin päällisin puolin kuitenkin.

Marraskuu jo käsillä! Jostain kumman syystä ei kauheasti kuljettu. Paits mitä nyt Anetjärvellä ystävien luonna käytiin. Kyllä Suomi on tosiaan pitkä maa. Pohjoisessa täys talvi ja meillä vaikka nurtsin ajaa, jos ois ahkera ;)

Joulukuu oli kiva kuukausi. Silloin oltiin hyvässä seurassa Budapestissä. Siellä oli tosi kaunista, ihan niin kun olin kuvitellutkin joulutorit olevan. Ei ollut paha Tallinakaan joulutori, vaikka ei tuolle Budapesille pärjääkkään.

Joulu meni leppoisasti ja toivottavasti  tuo Uusi Vuosikin. Sitä en vielä tiedä kuin se otetaan vastaan, ehkä ihan vaan kahdestaan kotona. Hyvä vaihtoehto sekin.
Hyvä vuosi kaikkinensa. Terveitä ollaan oltu ja mikä parasta, niin paljon ollaan kuljettu. Kyllä matkustaminen on kivaa, etenkin näin kun ei ole kenestäkään riippuvainen. Ei edes työnteosta. Saa mennä ja tulla just niin kun itseä huvittaa.
Hyvää loppuvuotta ja toivottavasti vuosi 2014 on meille kaikille onnellinen!
Posted by Picasa

7 kommenttia:

 1. Te olette ahkeria matkustajia, matkustelette meidän muidenkin edestä! Paljon mieleen jääneitä paikkoja ja tapahtumia puolen vuoden ajalta.

  VastaaPoista
 2. Silloin kun on vapaa menemään kuin taivaanlintu pitää mennä ja niin olet tehnyt ja kerännyt paljon muisteltavaa ja koettua maailmalta! Kiva kun olet jatkanut niitä myös meidän kanssa! Hyvää loppuvuotta!

  VastaaPoista
 3. Teidän vuoteenne on sisältynyt unohtumattomia matkakokemuksia.

  VastaaPoista
 4. Oikeita reissumiehiä olette te. Ihania matkoja ja varmasti paljon kivoja kokemuksia ja muistoja :)
  Mukavaa kun olet jakanut matkakokemuksesi täällä blogissa.

  VastaaPoista
 5. Teidän matkoja onkin ollut mukava seurata.Oikein hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista
 6. Ootte te melkosia reissaajia, mutta hienoa kun voi silloin kun haluaa. Kiva se on nettimatkailuakin harrastaa kanssanne. Meneväistä uutta vuottakin sinne!

  VastaaPoista
 7. sanoisin, että teillä on ollut toosi mukava vuosi! Tulkoot uudesta vuodesta myöskin mukava ja hyviä asioita täynnään oleva!

  VastaaPoista