lauantai 28. joulukuuta 2013

Nyt en taas ymmärrä

Nyt on taas pari asiaa, mitä en ymmärrä. Ensinnäkin tuota kauheeta vouhotusta Sini Saarelasta. OK, ihan on tietysti hieno asia, että yritetään suojella luontoa, mutta riittäisi jo. Saarelaa uutisoidaan, kun suurtakin sankaria.
 Tuskin kukaan siellä porauslautalla pystyy vaikuttamaan siihen, porataanko, vai ei. Leivästä varmaan on kysymys niilläkin porareilla. Olis Greenpeacen porukoiden kantin pitänyt kestää mennä mieltään osoittamaan suoraan, vaikka Punaiselletorille, tai Putinin ovelle. Kohde ois ollut ehkä silloin oikeampi.
Nyt Saarela on kärsinyt vääryyttä, kun ei oo mitään tehnyt ja on kuitenkin armahdettu. Ois likka mielissään, että ei tarvinnut Siperiaan lähteä seitsemäksi vuodeksi.

Toinen asia mikä mua on ärsyttänyt jo pitkän aikaa, on noi povari-ilmoitukset. Miten ne saa ilmoittaa  voivansa auttaa suurissakin ongelmissa? Tietysti on jokaisen oma asia uskooko niihin, mutta voi olla, että joku uskoo ja luottaa saavansa avun pelkästään puhelin soitolla. Luvataan hoitaa rahat, ihmissuhteet ja kaikki muutkin ongelmat. No raha-asiathan tietysti hoituu siinä, kun sinne soitat ja puhutaan ja vatvotaan asioita vaikka tunti per 2€ minuutti. Kyllä siinä on raha-asiat hoidettu.

7 kommenttia:

 1. Saarelasta ollaan kyllä samaa mieltä. Koko talven on tolkutettu aina greenpiisistä puhuttaessa esim uutisissa, että aktivistien joukossa on suomalainen s.s....Ikäänkuin ei kaikki täällä jo ois tiennyt. Älytön härdelli rautatieasemalla kun tää suuruus saapui kotimaahan.
  Tuo toinen juttu ei oo sattunut mun silmiin ollenkaan ?? No en kyllä soittelis minnekään...

  VastaaPoista
 2. Totta puhut, on meillä nykykään oudot sankarit.

  VastaaPoista
 3. Totta! Ihmeellinen mediamylläkkä Tavoitehakuistako? Seuraava ääniharava punavihreille, pohjustettu ainakin on?
  Porvari-ilmoitus ehkä tarkoittaa povari-ilmoituksia.

  VastaaPoista
 4. Niinpä. Ei auta mitään mennä väliportaita häiritsemään, pääkallopaikalle vaan jos kantti kestää ja sankaria halutaan leikkiä, sieltä ne päätökset tulee. Ja jos haluaa povarille maksaa niin mieluummin paikan päällä sekin eikä puhelinrahastuksen kautta.

  VastaaPoista
 5. Ihan samat ajatukset! " Sankareita"..hah. Kuka tykkäisi jos kotiin ryntää luvaton " valloittaja"

  VastaaPoista
 6. Olen ihan samaa mieltä kummastakin asiasta!

  Minusta oli ihan typeryyden huippu lähteä sinne laivalle ja omaa tyhmyyttään saa syyttää vankila-ajasta! Ja vielä ministeri kiittelee tuollaista tyyppiä! :(

  Tavallisten ihmisten täytyy tehdä töitä elääkseen, mutta tuota sankaria ilmeisesti elättää joku järjestö saamillaan lahjoitusrahoilla.

  VastaaPoista
 7. Minusta koko isku laivalle oli tyhmä. Siellä tekevät vain työtä leipänsä eteen, kyllä määräys sille, missä laiva seilaa ja poraa tulee aivan muualta. Siellä päättäjien pääkallopaikalla olis ollit järkevämpää hillua.
  Turha julkkis koko Saarela.

  VastaaPoista