maanantai 14. tammikuuta 2013

Tunnusutus

Kiitos vaan Matkatar  tunnustuksesta. Olen kyllä jo kaiken paljastanut itsestäni. Täs ei  paljon toisille uutta kertomista ole.
Paits se, että taas on menossa se laihuttamisen yritys. Se on nyt menossa 689. kilo, jota laihdutan. Tosin nyt kyllä helpotti, kun luin lehdestä, että vika ei ookaan minussa. Mulla onkin varmaan se bakteeri, joka lihottaa. Tarvii varmaan tilata lääkäri, että saan asiasta selvyyden. Ainut pelko tässä on nyt se, että oliko se niin, että bakteeriin ei lääkkeet tehoo? ;( Jos se on asian laita, niin kait mun sitte vaan tarvii jatkaa tätä yrittämistä ja laittaa suu kii ja syödä matalaa ruokaa, niin kun lahnaa ja lettuja.Olen nyt niin tylsä enkä jatka tätä eteenpäin, kun liikkeellä on niin monenlaista paljastus juttua.
Mukavaa alkanutta viikkoa.

10 kommenttia:

 1. Heh, olet kyllä mainio - lahnaa ja lettuja!
  Voi että, en ole kuullutkaan bakteerista. Ehkä jos sellainen olisi, niin olisi kumminkin parempi olla tietämättä siitä. Kun sittenhän ei ole mitään toivoa, miten lannistavaa.
  Mutta ehkä ruokavaliota tärkeämpi olisi liikunnan lisääminen, onko sinulla mahdollisuutta siihen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi vaikka miten pal, jos vaan ei aina keksis hyviä syitä, miks ei tarvi lähtee lenkille :)

   Poista
 2. On hassua että voi laihduttaa vaikka tuhat kiloa, vaikka ei painaisi kuin viisikymmentä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kun aina kon kuohtarilla, saa vähän pois ja se kaikki tulee korkojen kans takas.Kyllä siitä äkkiä kiloja kertyy ;)

   Poista
 3. ja toiset ei syä kunnon ruokaa, josta masu täynnä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja toiset saa syödä mitä vaan, eikä mikään kajetu!!!

   Poista
 4. Kiitos samoin sinne, jostain syystä nauratti, sori vain ja jäin miettimään sitä, että ehkä on hyvä että on VAIN bakteeri:) Toivon onnistunutta laihdutusta, tulos on ainakin tähän asti ollut jo melkoinen?

  VastaaPoista
 5. Minä olen aina ajatellut, että se minun "hyvä makuni" se lihottaa, tahtoo silloin kaikki hyvät eväät pistää poskeensa ja niitähän riittää. Siis nyt se onkin sitten joku bakteeri, söis nyt sitten ees se kaiken ylimääräisen, syvä huokaus...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se on, että kaikki hyvä on lihottavaa, tai syntiä :(

   Poista