sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Kiikkustuolin matto

Värit ei oo ihan kohallaa, mutta suunnillee kuitenkin. Tätä oli kiva tehdä, vaikka keskisormi onkin reikiä täys, kun kokonaan käsin ompelin.
En tiedä käykö sulle sillee, että kun joku kiva työ on valmis, tai hyvä kirja luettu, on sellai tyhjä olo. Mitä nyt sitte tekis? Varsinaista tarvetta ei oo mihinkään, mutta enhän mä nyt osaa olla mitään tekemättä :) Sukkiakaan ei kukaan tarvii, kun Marika on alkanut kutomaan ja entisiä on pääteltynä pussissa monta paria.

6 kommenttia:

 1. Hieno tämä tilkkutyö, minusta värit ovat ihan paikallaan ja tuovat elävyyttä työhön, itse olen joskus tehnyt sillä helpomalla hirsimökkimallilla ja koneella. Ja tuttu fiilis on tuokin loppuun puhallettu olo kun saa jonkun "projektin" päätökseen:)

  VastaaPoista
 2. klaunis tuo matto, ja värithän on just eikä melkein.
  Minullakin on vähän tyhjä olo, kum koko syksyn kudoin sukkaaj atumppua ja nyt en mitään. Ei nyt oikein tiedä kelle niitä tekisin ja nuo isommat käsityöt ei oikein onnistu kun noita käsiä ei paljon saisi nostella työssä, se sitten kostautuu herkästi pumppuasemalla.
  MuttA, eiköhän se tästä iloksi muutu

  VastaaPoista
 3. Oi miten kaunis, hienot värit ja kaikki.
  Käsillä tekeminen on hauskaa, mutta minullakin nyt pieni paussi. Jouluksi kudoin 30 paria villasukkia ja yhdet polvipituiset. Lapasten lisäksi. Nyt jo taas sormet syyhyy. Kaupaksi meni sukat, vain kaksi paria jäi odottamaan noutajaa.
  Tilkkutyöt on ihania mutta minulle liian pitkään sitovia, kun haluan saada nopsaan pois käsistä ja uutta tilalle.
  Olet taitava!

  VastaaPoista
 4. Siis käsin ommeltu! en ikinä pystyis tuohon, liian kova homma:) Hieno saavutus ja kauniit värit.
  Sama tunne tulee minullekin, tyhjä olo, ei kuitenkaan aina joka ompeluksen kohdalla mutta silloin tällöin isompien töiden jälkeen. Ja vielä joskus kun on kuvitellut tekevänsä hienon jutun niin valmistuttua ei se tunnukaan enää yhtä hienolta?

  VastaaPoista
 5. Ooo, se on hieno! Ja kokonaan käsin ommeltu, siitä hatunnosto :-)

  VastaaPoista
 6. kokonaan käsin, o-ou, kyllä on komia ja varmastikin melko suuritöinen

  VastaaPoista