perjantai 11. marraskuuta 2011

Lankaostoksilla

Käytii vaihteeksi Eestissä ja tietysti Karnaluksissa ;) Kuinka niin hamstraan lankoja? Ihan väärä luulo. Kaikille näille on malli olemassa, en vaan tiedä minä vuonna teen.Ihan niin kun niille kaikille edellisillekin langoille.
Karnaluksissa oli i-han-mie-lettö-mäs-ti porukkaa. Ainakin kaksi linja-autollista suomalaisia käsityöihmisä. Eestissähän on Martin markkinat nyt viikonloppuna ja laivassakin oli vaik kuin paljon sinne menossa porukkaa. Tietysi kaikki haluu käydä myös tuolla Karnaluksissa. Minä ostin 40 dokkaa muliinilankaa ja kahdet bambupyöröpuikot ja hinta oli yhteensä 26,50 euroo. Pakko sanoo, että ei oo mitää syytä, miksi en sieltä ostaisi, kun kerran sinne menen. On se vaan niin paljon halvempaa, kun meillä.

Viron villaakin käytiin hakemassa. Nyt saa kaksi ystävää revontulihartiahuivin. Itselle tuota sinistä lankaa. Siitä pitäisi tulla joskus villatakki.
Noi liukuvärjätyt pesin heti illalla fairyvedessä. Kyllä oli likasia lankoja!! Haisee ne vielä vähän lampaalle, mutta se nyt ei niin kovasti haittaa. Ehkä se haju lähtee, kun langat kuivuu.

8 kommenttia:

 1. Voi, miten näyttää houkuttelevilta! =D

  VastaaPoista
 2. Komeita lankoja. onko ne siellä edullisempia kuin täällä?

  VastaaPoista
 3. Minz: Eikö vaan. Hulluus ja ahneuden riettaus meinaa iskeä, kun näkee näitä ihanuuksia :)

  Mummeli: On paljonkin. Muliinilanka siellä 0,37e ja meillä ainakin täällä Lahdessa 1,30e. Noi villalangatkin on siellä 10 verran kilolle halvempia.

  VastaaPoista
 4. Kivoja lankoja. Minäkin varasin juuri laivamatkan Tallinnaan.

  VastaaPoista
 5. Huh, minä en ole vielä uskaltanut mennä Karnaluksiin...sekoaisin varmaan lankoihin ja helmiin.

  Liukuvärjätyt langat ovat niin houkuttelevan näköiset!!

  VastaaPoista
 6. Tuo moulinelanka houkuttelee.. no, en kuitenkaan saisi mitään aikaiseksi joten tyydyn katselemaan.

  VastaaPoista
 7. Yksi hyvä puoli on siinä että asuu sisämaassa, ei tule niin herkästi hypättyä laivaan joka vie näihin minullekin mieluisiin ostospaikkoihin!!! Hyvähän se on kun viellä saa edullisesti materiaalia jota tarvii ja käyttää.Olen yrittänyt itseeni opettaa vähän, ettei kaikkea tarvi ostaa mitä halvalla saa....mutta ku se ruukkaa unehtua aina välillä...tilat on täynnä näitä mun "edullisia"ostoja...hih...;)

  VastaaPoista
 8. Vo että, ei se ole hamstrausta, kun ostaa tarpeeseen!! karehdin, Karnaluksista ovat nyt monet puhuneet-

  VastaaPoista