sunnuntai 27. marraskuuta 2011

Einari

Felix jouduttiin lopettamaan. Se oli saatu paikasta, missä kissoja on yli 20 ja Felix oli niin moni vammainen, että sille olis jouduttu tekemään mm. siirrännäinen virtsatiehen, joten ei kannattanut. Nyt Marikalla on uusi kissa Einari. Se on ihan erilainen kun Felix, leikkii ja on muutenkin eloisa kissa. Ainut mikä siinä on, niin se on ihan hirveen arka. No mutta eiköhän se siitä totu ihmisiin.


Posted by Picasa

10 kommenttia:

 1. Voi Felix parkaa;R.I.P,
  Einari näyttää herttaiselta,toivottavadsti arkuus vähenee ajan myötä.

  VastaaPoista
 2. Surku Felixiä, mutta varmasti parempi sillekin näin. Kipuinen kissa ei elämästään nauti. Einarista tulee taatusti ystävä, vähintään omalle perheelle, vieraisiinhan ei kaikki kissat totu koskaan. Onneksi ei tarvitsekaan, pääasia, että arki sujuu. Pidän peukkuja, että kisu rohkeentuu pikkuhiljaa! :)

  VastaaPoista
 3. Mieluummin lopetetaan kuin kidutetaan, surullista vaan, mutta eiköhän Einaristakin pian tule kunnon kuoma.

  VastaaPoista
 4. Niin, kyllä se surettaa, mutta parempi näin. Einari on varmaan meidän Killi-Maarian veli..on ihan samannäköinen. Kyllä se siitä rohkaistuu..

  VastaaPoista
 5. Einari siitä varmasti reipastuu, kun tottuu ja saa luottamusta hoitajiinsa.
  Felix on nyt päässyt kissanelämänsä päähän. Onneksi te järjestitte hänelle onnellisen loppuajan.

  VastaaPoista
 6. näinhän joskus elävässä elämässä käy, mutta Einari näyttää hyvinkin leikkisältä ja rohkaistuu varmasti pikkuhiljaa kun huomaa ettei vaaraa ole ja muut hellivät :)

  VastaaPoista
 7. Tuohan on ihan meidän Kaunon näköinen. :)

  Ja Kaunokin on vähän arka ja varautunut, joten lieköhän se jotenkin ominaista tuollaisille kissoille.

  VastaaPoista
 8. Veikeän näköinen kissa tuo Einari. Arkuus varmaan katoaa pikkuhiljaa, kun kissa oppii talon tavoille. Eläimen menettäminen on surullista.

  VastaaPoista
 9. Kyllä se siitä kotiutuu ja tutuksi tulee. Mukavan värinen kussuli.

  Ihana revontulihuivi!

  VastaaPoista
 10. Oma luonteensa on joka kissa, kuten meillä ihmisilläkin. Ikävää rakastetun lemmikin menettäminen on, mutta nää on niitä elämän totuuksia. Kaikella on aikansa. Einari ottaa oman aikansa tottuakseen perheeseensä.

  VastaaPoista