maanantai 31. lokakuuta 2011

Nyt se alkaa vii:llä

Nyt meni herne nenään, tai oikeestaan koko palko ja viel vähän varttakin mukana ¤#¤¤#%!! Tänään oli taas kokontumien sen laihdutus ryhmän kanssa. Siellä oli luennoimassa joku liikunta ihminen.
Tehtiin kierros ja esiteltiin itsemme ja suhde liikuntaan. Mitäs minä valehtelemaan. Kerroin, että en juurikaan liiku, kun on niin paljon kärpäsiä, hyttysiä, perhosia. Tulee, sataa,tai paistaa liikaa. Siis sen miten hyvä olen keksimään syyn, että ei tarvis lähteä kävelemään. Tuli kyse mikä on kohtuullinen liikunta, tai kävelyvauhti. Minä kyllä pystyn kävelemään sen 5 km tuntiin, mutta mun on vaan lähdettävä hitaasti liikkeelle. Hän kysyi olenko yli, tai sanoi,että olet toden näköisesti yli 60. Mistä se sellaista näki? Vastahan oli se kuureksantoistas päivä! Nyt sitte sen miksi meni se herne. Minun ikäiselle se on hyvä vauhti, mutta nämä ihmiset voivat kävellä kovempaa vauhtia!! Siis "#¤#¤%!!! Mä kysyin siltä, että mikäs minä sitten olen? Ihmisenä olen kyllä itseäni pitänyt ja ainakin jalan jälki muistuttaa erehdyttävästi ihmistä.

Arvaa vaan tuliko tunne, että nyt nostan kytkimen ja lähden heti pois. Kyllä vieläkin tunne alkaa vii:llä!! Että tällaista tänään.

6 kommenttia:

 1. No voi, älä välitä. Kannetaan vaan iloisina ikävuotemme. Syntymävuottamme emme voi muuttaa, mutta aina voimme yrittää muuttua paremmiksi ihmisiksi.
  Typeryydet voimme jättää omaan arvoonsa.

  VastaaPoista
 2. No höh, ei kiva! Mutta toivottavasti blogiarvontapalkinto piristää, halloweenia olis sulle tulossa :).Laitatko osoitteesi minulle, niin laitan postia tulemaan (maripistelee at gmail.com)

  VastaaPoista
 3. Just, juu, anna mennä vaan tuollaiset kommentit, ikä, mikä se on DDDDDD

  VastaaPoista
 4. Elä vaa luovuta tyhmii ihmisii tai ohjaajii takkee! Jos et ryhmäst saa appuu, ni essi sitä jostai muuvalt. Koha et vaa luovuta. Paino putuaa ja kunto kasvaa parraite pienil askelil. Niitä pittää vaa ottaa lopu ikkää ja isselle sopival taval. Laihuttamine ei oo luopumista vaa vaihtamista. Eikä ikä oo ko numeroi.

  VastaaPoista
 5. No, aika paha..
  Mutta unohda koko juttu, sä olet parempi kuitenkin!
  Ja nuorikin vielä, sillä mehän ollaan ikinuoria, vaikka täytettäis sata vuotta, mutta me ollaan justiinsa sen ikäsiä, kuin me tunnetaan olevamme!
  Eli nasta lautaan ja lenkille! Sillai hiljakseen vaan, niin mäkin meen meiän puutarhaan käveleen hiljakseen, sillä en pitkiä matkoja pysty käveleen,.
  Metsässä pystynkin paremmin, muttei aina viitti autolla lenkille lähteä, kun mettä senverran kaukana kuitenkin , sellanen, missä olis polut.
  Aina, joka vuos kokeilen tiellä kävelyä sauvojen kanssa, mutta siihen se sitten muutaman kertaan jääkin, kun selkä äityy niin poahaksi!
  Mutta nyt sinä meet lenkille ja omalla vauhdilla vaan, ja muista, ei nuoret meitä monessa asiassa paremaksi pane!
  SE on faktaa se!

  VastaaPoista
 6. Kiitos teille myötätunnosta. Eiköhän tää tästä.

  VastaaPoista