sunnuntai 30. lokakuuta 2011

Kirjan kannet kii

Ihan kirjaimellisesti, miten ihmeessä saan tän kirjan kannen pussitettua?? Jos jossain on kuva hommasta, niin olen kiitollinen tiedosta. Kyl se muuten menee, mutta kun siinä on vuori, niin se jotenkin tekee asiasta vaikeen.Tämä tulee viiden vuoden päiväkirjan kanteen, niin että saan sen vaihdettua myös seuraavaan kirjaan. Virhehän tässä on taas, mutta täytyyhän sitä olla käsityön leima :)

4 kommenttia:

 1. On taas hienoa touhua!
  Täti on kade.

  Hyvä kun laitoit viestiä, niin se lurjus joutui etsimään hukkaamansa salasanan. Sitä kohdellaan huonosti toisten blogien salasanoja.
  Mä sanoin tädille, että sen kannattaisi jakaa näitä kirjoittajaoikeuksia, että ei tulis tällaista tilannetta sitten enää uudelleen.

  t. Otto
  ammattikissa ja sen kaveri
  Mirristiina
  prinsessakissa

  VastaaPoista
 2. No, eiköhän se niksi löydy, kun aikansa niitä kansia kääntelee, muuten upeat kannet ovat! Ei muuta kun lisätaskut sisäpuoleen mihin saa kannet sujautettua....;)

  VastaaPoista
 3. Hmm, en taida nyt hoksata, mitä "pussittamisella" tarkoitat?
  Niin, ja tämmöiset olen tehnyt. Kokemus opetti ainakin: tärkeää on tehdä riittävän kapeat saumat, viistota kulmia reilusti ja jättää kirjanselkämykselle tarpeeksi taittovaraa.
  Kanteni ovat tukevaa pellavaa, joten en mitenkään vuorittanut, tein vain sisäpuolelle puuvillakankaasta (kuvissa näkyvästä soitinaiheisesta) "taskut".

  VastaaPoista