keskiviikko 26. lokakuuta 2011

No voi, voi

Kyl on vaikeeta, kun sanotaan että saavutetut linjat pitäis säilyttää. Säilytä niitä nyt sitte, kun lääkäri sanoo, että pitää laihtua!! No oon ollu tosi tiukalla kurilla. Erehdyin sanoo lääkärireissulla, että menisin siihen laihdutusleikkaukseen,jos vaan pääsisin. Siinä täytyy eeltä olla pussiruualla 7 viikkoo. En oo ihan pysytynyt olee :( Lipsuja on tullu matkalla, kun ne pussit töykkii niin kauheesti. Jokatapausessa oon saanut pois 7 kiloo!!! Sinänsä oo ihan tyytyväinen. En tiedä uskaltaisinko kuitenkaan mennä siihen leikkaukseen. Eikä se ole mitenkään kirkossa kuulutettu, että pääsinkään, kun oo jo yli-ikäinen, enkä ole mielenkiintoinen, sano lääkäri. Minä kun omasta mielstä oon niin kiinnostava.

Mutta se mikä eniten tässä huolestuttaa. Multa on kadonnu muutenkin, kun vaan leveydestä senttejä!!! Pituudesta on hävinny matkan varrelle noin 5 senttii!!! Mihin hemmettii ne on joutunut? Enhän oo edes niin paljoo lenkkeilly, että ois kulunnut ja luulen, että ne sentit on yläpäästä kadonnu. Mähän oon vaan toisesta päästä lyhyt. Varmaan joku mittavirhe. Tai sitte mä oon alkanut kasvaa maata myöden, kun jotenkin ei enää meinaa mennä saman kokoiset kengät jalkaan, kun ennen. Taitaa olla nää nykyisissä kengissä sama vika, kun peileissäkin. Huonoa laatua!

Joutsen perhe on levähdysmatkalla täällä meidän järvellä.

Mukavaa pikkulauantaita.

11 kommenttia:

 1. Höh,miten pituudestakin voi hävitä senttejä tuolla tavoin...varmaankin mittausvirhe..HIenosti olet onnistunut kiloja vähentämään ja tsemppejä painonpudotukselle!

  VastaaPoista
 2. Sitä on kuule liikkeellä sitä maata myöten kasvamista, eihän me mitenkään muuten edes leveämmiksi kasvettaisi.
  Hienosti olet saanut painoa pois, tätä kun jatkat, et tarvitse leikkausta.

  VastaaPoista
 3. Hih. Ihanaa tarinaa. Joo-o, pussiruuat ei minullekkaan maistu, huh! Olen kyllä laihtunut..jotenkin, en tiedä miten, noin 5 kg. Leveys ei kylläkään minusta ole hävinnyt minnekkään. Pituus aleni vanhetessa, mutta polvileikkausten myötä sain senttejä takaisin :-)
  Kyllä se ikä lyhentää tosiaan pituuttakin, oikeesti.

  VastaaPoista
 4. Ohoh, kyllä on menneet mittanauhatkin huonoiksi nykyään.
  Peilithän eivät ole olleet entisellään enää aikoihin.

  Yksi tuttu jonottaa laihdutusleikkaukseen.
  Hänen mukaansa sen jälkeen joutuu vahtimaan syömisiään loppuiän.
  Jos olet saanut jo 7kg pois niin tarvisitkos edes enää moista operaatiota?
  Mitä mie muistelen niin et taatusti.

  VastaaPoista
 5. Ihmiset saattavat joskus vähän tiivistyä kun ne oikein ajattelevat asoita tiuksati. Ehkä se on jotain sellaista.

  VastaaPoista
 6. Kuule,mä olen ihan taatusti sitä mieltä, että ne sentit ovat kasvaneet alaspäin, eli maata myöden, niinkuin sanoitkin.
  Mullakin on vähän niin käynyt, entiset vanhat kengät ei enää mahdu jalkaan, eli siinähän se sitten selittyykin jo!
  On tää elämä vaan niin ihmeellistä, että vanhuuttaan alkaa kasvaa maata pitkin, mutta valmistelua se vaan on, hi!

  VastaaPoista
 7. No olipas hävytön lekuri, kun väitti ettet tarpeeksi kiinnostava! Ihme kriteerejä niillä näyttää olevan. Ehkä sinun pitää tehdä joku sirkustemppu ensi kerralla, kun tapaat tohtorin - jos niin kuin alkais kiinnostaa!

  Vakavasti ottaen, hieno kutistumissuoritus. Toivottavasti vaan jatkossa ei lähde senttejä pituudesta! ;)

  VastaaPoista
 8. Minäkin ihan säikähdin kesällä kun vanhempi sisareni oli kasvanut ohitseni, että vielä siinäkin iässä voi venyä pituutta :)
  Miinus seitsemästä kilostakin olisin ylen kiitollinen, mutta en sentään pussikeiton voimalla, paitsi ehkä pakon edessä. Tsemppiä!

  VastaaPoista
 9. Kiitos teille kommenteista.
  Peikko: Sitä sen täytyy olla.
  Sirokko: Nyt on se pakko.

  VastaaPoista
 10. Multa on hävinnyt 1,5 senttiä ja kyllä sen on ollut pakko kadota alhaalta, yläpäässä sen kun kaikki vaan kasvaa ja mikään ei katoa korvienvälistä pois muistista vaan tekevät sinne tukkojakin. Oot sä kuule mielenkiintoinen, sanoos lekuri vaikka mitä. Itte se ei oo. Vai pussiruualla, mua alkoi aivan oksettamaan pelkkä ajatuskin. Tsemppiä sulle, jos meinaat itseäsi kiusata ja kärsivällisyyttä!!

  VastaaPoista
 11. en tiedä terveysestäsi, mutta sen leikkauksen jälkeen syödään ruokalusikkalllinen... ei kuulemma kaikille hyvää sekään.

  VastaaPoista