maanantai 12. heinäkuuta 2010

Lahoa!

Terveiset vaan reissusta, kotona ollaa! Oltii viimeinen vuorokausi Purhossa, lähellä Haminaa.
Hirvee helle kun päästii perille. Pakko oli mennä heti uimaan. Siellä järvessä huomasin jonkun ihme elävän. Hetken jo epäilin sitä Lock Nessin hirviön poikaseksi. Siinä sitä ihmeteltii oikein isommallakin porukalla, että mikä se on. Yks ehdotti käärmeeksi, toinen veikkas kalaksi. Se se varmaan olikin loppu pelissä. Sitte tämä epämääräinen olio alko tulla kohden. Tuli kauhee kiire pois järvestä, jos se vaikka on joku tappajahauki.

Laiturilla ihmettelin, mikä ihme pistää pottuvarpaaseen? Siinä oli melkein metrinen halko! Nyppäsin sen pois, mutta se oli niin lahoa, että kynnen alle jäi vielä vaikka kuin paljon tavaraa. Vaunulle kun pääsin nilkuttamaan, niin entinen poikaystävä otti kynsleikkurit esille, että hän ottaa niillä se lopun tikun pois. Uhakasin löydä, jos edes yritää koskea siihen varpaaseen.

Ei siinä muu auttanut, kun lähteä lähimpään sairaalaan, Haminaan. Etsittiin sitä sairaalaa vaikka kuin. Ei missään näkynyt punaista ristiä. Sitte huomasin MUSTALLA kirjoitetun tienviitan "Haminan Sairaala" siis mustalla ja tienviitan!!! Haminalaiset päättäjät on päättäneet varmaan, että ulkopuoliset ei tarvi osatakaan heidän sairaalaan.

Hyvän milikuvituksen omaavana kuvittelin jo mitä kaikkea mulle tehdää. Kynsi otetaa ainakin pois, jos ei koko varvasta. olin kuin koiran pentu, jolla pääsee hätäpissit. Heti kun sain kerrottua mikä on ja mieshoitaja tuli poistaa sitä tikkua, mun piti käydä eeltä vessassa! Voi muuten kertoo, että se sattu jonnii verran, kun puudutuspiikki laitetaan varpaan kynnen alle!!!

Kun se hoitaja kysy, onko mulla jäykkäkouristu voimassa? En edes muistanut koska sellaisen olen viimeeksi ottanut. Kyllä ollen sellanen laholatva, että oikein vähän hävetää. Mutta nythän on tasapuolisuuden nimissä lahoa molemmissa päissä :)

12 kommenttia:

 1. Huhhuh, piti käydä rauhottumassa ja tulla uudestaan takasin. Kirjotit nimittäin niin hauskasti sinänsä ikävästä jutusta että minä repesin ihan kokonaan. Hörötin täällä ääneen niin että silmät hikos (tuli siis veet silmiin, vaikka nyt tulee kyllä hikeäkin jokaisesta pienemmästäkin reiästä), isäntäkin tuli kattoo että nyt se on lopullisesti seonnu helteestä ja bloggailusta.
  Toivottavasti se varpaasi nyt paranee hyvin!!!Mikään ei varmaan satu niin paljon kun työnnetään tikkua/piikkiä kynnen alle, auts!
  Paranemisia sulle!

  VastaaPoista
 2. Hauskasti kerroit keljusta asiasta. Paranemista varpaallesi.

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Huh, kamala tarina. Vaan hauskasti kerrottu.

  Paranemisia!

  VastaaPoista
 5. Haminassa menee aina päät pyörälle ja siks ne varmaan oottaa että vieraat ei tulis niitten terkkariasemalle!! No ei nyt sentään. Hyvä että oli edes tienviitta vaikkakin mustalla. Lapsenlapseni asuu Haminassa ja olen käynyt siellä pyörimässä päätäni pyörälle. Hyvä että sait hoitoa varpaaseesi, että paraneminen pääsee alkuun.

  VastaaPoista
 6. Hui, sattuu kun ajatteleekin! Hyvä, että sairaala sentään löytyi. Pikaista paranemista!

  VastaaPoista
 7. Huh huh, onneksi apua löytyi.

  Jos lohduttaa, niin minulla menee juoksukisoissa aina varpaan kynnet mustiksi ja sitten saa puhkoa rakkoja kynnen alta. Sattuu ja kynsi irtoaa sitten myöhemmin.

  VastaaPoista
 8. Auts!!!! Ei varmasti tuntunut kivalta, mutta hyvä että sait halon pian pois!

  VastaaPoista
 9. Onneksi ottivat vastaan ja poistivat halon, saako sillä saunan lämpimäksi.

  VastaaPoista
 10. No, jopas. Ei ole kivoja halot kynnen alla, mutta ei olisi kyllä ollut se tappajahauen puremakaan. Toivottavasti varvas lähtee hyvin paranemaan helteistä huolimatta.

  VastaaPoista
 11. No kaikkea sitä sattuu, kun viattomasti uimaan menee :( Liekö sen meripeikon syytä, jota katselitte.
  Mutta moneen paikkaan olette ehtineet käydä kesämuistoja keräämässä. Kyllä nuita kivoja paikkoja kotisuomessa riittää :)

  VastaaPoista