perjantai 5. helmikuuta 2010

Voi hyvät hyssyrät

Nyt taas täytyy ihmetellä, että oonko mä tyhmä kun en ymmärrä? Tän päivän lehdessä on juttu poliisista, joka on raiskannut 16 vuotiaan tytön. Tuomio oli peräti kaksi vuotta ehdollista! Lainaan nyt lehteä. "Mies todisti tytölle virkamerkkiä näyttäen olevansa poliisi ja sai tytön näin mukaansa asuntoonsa." Tuomioistuimen mukaan poliisi ei syylistynyt virka-asemansa väärinkäyttämiseen. Tätä kohtaa en taas tajuu. Kuin niin, jos 16 vuotiaalle viiskymppinen mies näyttää virkamerkkiä, niin luulen että tytön ei edes tullut mieleen muuta kun uskoa.

No se on kyllä sitten eri asia, kun tämä oli juottanut tytön känniin, mutta kun ei tiedetä miten tämä on tapahtunut, niin en siihen ota kantaa. Kuitenkin epäilen miehen selittäneen asian niin, että tyttö on uskonut asian olevan OK. Mielestäni kuitenkin tämä poliisi on kuitenkin käyttänyt asemaansa törkeästi hyväkseen. Jos tässä ei polisi ollut virkatehtävissä ( ei todellaakaan) niin miten hän sitten kuitenkin on, jos vapaa-aikana estää rikoksen?
Mä en vaan ymmärrä miksi pitää raiskata, kun Suomessa on maksullisia palveluita tarjolla vaikka kuin. Ainakin luulen niin.

Toinen uutinen tässä joku päivä sitten oli. Raiskaaja oli pahoinpidellyt uhrinsa, eikä saanut siitä tuomiota, koska tuomioistuimen mukaan lyöminen kuuluu raiskaukseen!
Rikosoikeuden profesorin mukaan ollaa Talebanien tasolla. Olen samaa mieltä.

Muuten tiesittekö, että Korkeimmanoikeuden mukaan on sallittua tulla maahan väärennetyllä viisumilla! Onkohan tässä meidä oikeuslaitoksen touhussa vähän toivomisen varaa?

Mä olisin valmis antamaan näille raiskaajille tuomion, joka olis niin kun tuolla arabimaissa. Silmä silmästä. En edes tuntis tunnontuskia, en pätkääkään.

10 kommenttia:

 1. Juu, ei oikein tunnu järki pakottavan näissä asioissa. Ja mikä mielestäni surullisinta, nämä uutisoinnit tuntuvat vain kannustavan muita pöljiä tekemään samaa. "Katos, tuosta ei tullut paljon mitään rangaistukseksi..." niin sehän on ikäänkuin sallittua.

  Talousrikoksista saa ihan järkyttäviä tuomioita, mutta toiseen ihmiseen kajoamisesta ei. Siis KUMPI on oikeasti tärkeämpi. Millaisessa maailmassa me asutaan? Tosi kummallista.

  VastaaPoista
 2. Suht' koht' samaa mielta, ja uutisointi ei paranna asioita, silla niissa puhutaan (ainakin meilla) useimmiten vaaryden tekijan kannalta ja unohdetaan uhrit. Maailmassa on jo paljon mataa ja tiedotusvalineet kuuluvat osittain siihen.

  VastaaPoista
 3. Kamalaa, täällä ollaa tilanteessa, että uhri saa syytteen, eikä väkivallantekijä. Sairasta.

  VastaaPoista
 4. Sellasta nykyään täällä onkin, että kun rikollinen tekee rikoksen, vaikka kuinka pahankin, niin häntäpä suojellaan, kuin mitäkin kuningasta.
  Lopulta rikoksen uhrista tuleekin se rikollinen, ja itse pahantekijä pääsee kuin koira veräjästä.
  Mä oon sitä mieltä, että otettaisiin vanhat hyvät tavat käytäntöön, jalkapuuhun vaan torille ja ilmotus vielä lehteen ja telkkkariin, että sinne voi mennä vaikka vähän räkimään rikollisten päälle.
  Mahtaiskohan enää kehdata kuljeskella missään ..no luultavasti kehtais.
  Mutta silmä silmästä vaan keino, jos on vaikka raiskannut tytön, poikki vaan sitten se juttu,ei raiskais enää!

  VastaaPoista
 5. Kyllä moon sitä mieltä, jotta tämä poliisimies käytti virkaasemaansa väärin niin härskisti, jotta siltä pitääs otta pois koko poliisin ammatti. Asia ei muutu mun, eikä varmahan monen muunkaan mielestä tästä "totuuresta" miksikään, vaikka sen oliiviölijys paistaas. =o9( Miten helevetis 50-vuotias poliisi voi olla niin moraaliton ja tyhymä, jotta viettelee 16- vuotiahan lapsen asuntohonsa virkamerkkiä hyväksi käyttäen. Juottaa tämän alaikääsen vielä kännihin ja raiskaa kaupan päällisiksi. Täs on ny munmielestä tapahtunu ainakin kolome rikosta, josnei nelijäkin, nimittäin, 1) Virka-aseman väärinkäyttö, omaksi eruksi. 2)Alakohoolin tarijuaminen alaikääselle. 3) Raiskaus 4) Vapauren riisto.
  Mä oon menettäny täysin luottamukseni suomalaisihin virkamiehihin, lakimiehihin ja oikeuren palavelijoohin. Pysy täs ny sitten uskovaasena, kun elämä jo Suomeskin on aivan pois lairooltansa.
  Jo sanas sanotahan, jotta sille, jolle on palijo anettu, siltä palijo vaaritahan. Kuinka voi tavallinen kansalaanen enää tietää, mikä on rikos ja mikä sen normaali oikeus, kun poliisikkin käyttäytyy, ku suurimmat rikolliset. Tällaaselle poliisille pitääs antaa kaksinkertaanen tuomio ja eherottomana, kun son oikeuren palavelukses oleva ihiminen. =o9(

  VastaaPoista
 6. Törkeää käytöstä virkamieheltä. Olisi poliisin luullut tietävän, että kotoa karannut lapsi pitäisi viipymättä toimittaa kotiin tai sosiaaliviranomaisten haltuun. Taas siinä miehellä järki valahti pöksyihin.

  VastaaPoista
 7. Juu. mäkin oisin valmis nostaan raiskaajan munista kattoon. Se vois ymmärtää, milta raiskatusta tuntuu.

  VastaaPoista
 8. Pöyristyttävää käytöstä aikuuselta virkamiäheltä. Mä en tahdo liioon uskua Suomen oikeuslaitoksen oikeudenmukaisuutehen ja järkevyytehen. Siellä on ilmeisesti hyvä veli-systeemi vallalla tai jotakin lehemänkauppoja siälä tehdään.

  VastaaPoista
 9. Tää on niin tuttua. Ei Suomessa seksuaalirikoksia pidetä minään. Omaa kokemustakin löytyy: seksisuhde semmoisen laittomasti toimivan psykoterapeutin kanssa, joka käyttää monia naisia hyväkseen, mutta eipä poliisi ja syyttäjä pitäneet asiaa kummoisena. Ei siis nostettu syytteitä. Vaikka mitä kerroin todistajineni niin ei kuulemma terppa tähdännyt kiihotukseen eikä tyydytykseen, ja ei tapahtunut mitään seksuaalisesti olennaista kun ei ollut sitä varsinaista seksiä (perseeseen saa siis työntää mitä vaan). Eihän se nyt raiskaus ollut mutta kuitenkin...

  Vain raha tässä maassa on tärkeää. Mahtaako mikään näissä asioissa ikinä ees muuttua?!

  VastaaPoista
 10. Maailma muuttuu koko ajan oudommaksi...

  VastaaPoista