tiistai 16. helmikuuta 2010

Mitä on tapahtunut?

Kukan sen osaa sanoa? Olen aloittanut uuden elämän ja käyn aamuisin uimassa. Jotain kummaa on kuitenkin taphtunut. Mä olen ehkä kuitenkin VÄHÄN vanhempi, kun sen 35, no ehkä päivän tai pari. Mun on varmaan nahka ravistunut tai se on alkanut vuotamaan sisään päin. Mua alkaa siellä altaassa pissitää ihan hirveesti. Pakko on välillä käydä vessassa. Olishan se ihan kauheeta, jos keltanen vana seurais mua.

Oon muuten ihan vähän ylpee ittestäin, kun oon ollut niin reipas. Vien entisen poikaystävän töihin ja samalla reissulla käyn uimassa. Uin tunnin ja jos käyn kaupungin uimahallissa, niin seillä nautin höyrysaunasta. Heti kun mä rikastun ja lakkaan köyhtymästä mä hommaan oman höyrysaunan. Se on sellanen paikka missä mä voisin olla vaik kuin kauan.

 
Posted by Picasa

14 kommenttia:

 1. No, mutta kuka pieni suloinen herttaisuus se siinä makailee hienojen tyynyjen joukossa. Amanda lähettää mjauu-terveisensä.
  Miten reipasta käydä joka aamu uimassa!

  VastaaPoista
 2. Hyvä sinä. Taidan ihan pikkasen kadehtia sinua tuon uimisen ja höyrysaunan suhteen.

  VastaaPoista
 3. Tuttua tarinaa, vessahätä yllättää altaassa. Uimassa käyn vain kerran viikossa, kun mahdollisuutta ei ole useampaan käyntiin.

  VastaaPoista
 4. Se on varmaan joku vain 35-vuotiaisiin tarttuva tauti, siis mennä aamulla uimaan, jotkut änkeävät avantoonkin. Minä kun rikastun haluan ikioman lämpyisen uima-altaan ja höyrysaunan. Sitä odotellessa.

  VastaaPoista
 5. Häntä voi kastua jos menee veteen :)

  VastaaPoista
 6. Famu: kiitos Amandan terveisistä.

  Aimari: Ei kande kadehtia.

  Unelma: Hyvä jos sitä on liikkeellä muillakin.

  Sirokko: Joo odotellaa sitä rikastumista.

  Peikko: onneks mulla ei ole häntää :)

  VastaaPoista
 7. Sinä onnellinen. Minäkin toistavuotta sitten menin reteenä uimaan. Ostin heti kerralla 50-kerran lipun. Kävin muutaman kerra, mutta sain niin kovia ramppeja, etten päässyt kunnolla kotiin kävellen. Oli pakko lopettaa ja lahjoitin kortin jollekin. heh..

  VastaaPoista
 8. Voi miten kaunis kisuli. Se ei ole varmaan 35 viela tayttanyt eika silla ole vesiongelmia.

  VastaaPoista
 9. Voi juku, sä olet kyllä reipas ja saat olla itestäs leuhkakin pikkasen.
  Mä kanssa ostan oman uimaaltaan, kun rikastun, sinäkin voit tulla sinne uimaan!Niin ja sua varten sitten se höyrysaunakin laitetaan!

  VastaaPoista
 10. Zilga: Se ramppaaminen on tosi ikävä vaiva.
  HPY: Miten kissan ikä lasketaa, se on kuitenkin kesällä 17v. Vanha herra se alkaa olemaan.

  Harakka: kiitos kun muistat sitte mua, kun rikastut :)

  VastaaPoista
 11. Hetken jo luulin, että käyt avannossa uimassa näillä pakkasilla, hhrrr.

  Tuosta vessahädästä tuli mieleen, kun vuosia sitten luin, että Saksassa laittoivat pissin kanssa reagoivaa väriainetta uima-altaiden veteen, jotta pissiminen veteen näkyisi selvästi ja se siten se saataisiin loppumaan. No, nuoret alkoivat kisailemaan siitä, kuka saa pisimmän värivanan aikaiseksi...

  VastaaPoista
 12. Sä taidat nuortua yhä enemmän siellä altaassa! Eikös lapsiakin ala pissittää altaassa!? Ne eivät vain välillä varmaankaan lähde vessaan!

  VastaaPoista
 13. Ihana kisu siellä on kuvattu. Uiminen tekee hyvää ja höyrysaunasta pidän myös, meidän uimahallissa on myös sellainen. Sinähän olet ollut reipas kun noin paljon olet käynyt uimassa.

  VastaaPoista
 14. Uiminen ja saunominen olisi minunkin juttuni. Oi mikä ihana kisu!

  VastaaPoista