torstai 18. helmikuuta 2010

Korttiaskartelua

Välillä piti tehdä kortti lähetettäväksi. Toivottavasti vastaanottaja ei takerru pikkuseikkoihin.

Eilen oli meidän pihassa melkoinen tilhiparvi. Ne on vaan niin kamalan arkoja, että ei puhettakaan niiden kuvaamiseen läheltä.
Kävin muuten eilen intialaisessa päähieronnassa. En tiedä mihin vaivaan se on tarkoitettu, mutta ihan uteliaisuuttani menin kokeilemaan mille se tuntuu. Ei tuntunut oikein millee. Odotin kait enemmän hieromista, mutta se olikin sellaista hivelyä. Meidän paikallinen lehti tarjos sen alennuksella, enkä kyllä olis valmis maksamaan siitä 45€, niinkun näkyy hintoja olevan parhaimmillaan.

8 kommenttia:

 1. Joka truollaisen kortin saa ei voi kuin ilahtua.

  VastaaPoista
 2. Kaunis kortti ja arvokas käsityö.

  VastaaPoista
 3. ... jaa niin, mihin pikkuseikkoihin? En mie näe kuin taitavasti tehdyn ristipistokortin :)Aika kallista tuo intialainen päänhieronta. Mun sisko on saanut siihen(kin) koulutuksen, ja tehnyt sen mulle joskus ilmaiseksi. Rentoutti se, mutta ei kai se mitään parannakaan?

  VastaaPoista
 4. Hyvä kun sait tilhikuvan, meillä ei ole vielä näkynyt.
  Intialaisen päähieronnan tarkoitus on rentouttaa ja virkistää esim. stressi ja väsymys. Parannuskeino se ei ole. Aikaseen kallista.

  VastaaPoista
 5. Kauniin kortin oletkin tehnyt, se on arvokas kortti.
  Niitä on nykyään niin monenlaista hioerontaa, ettei varmaan kaikki sitten olekkaan sitä perinteistä oikeeta hieromista.
  Vaikka ite tykkäisin oikein kunnollisesta hieromisesta.

  VastaaPoista
 6. Tilhet on aika velmuja lintuja. Varsinkin kun ne ovat juovuksissa :) SIlloin ne onhirmu kovia kehumaan kaikkia juttuja.

  VastaaPoista
 7. Kaunis kortti!

  Onko siellä paljon vielä marjoja tilhille syötäväksi?

  Meillä tulivat kerran aina pihalle asti syömään aitapensaissa olleet marjanrippeet. Pihalla olleet mustarastaat hölmistyivät täysin oudoista vieraista, jotka vielä söivät heidän marjansa.

  VastaaPoista
 8. Nätti orvokkikortti; saa kesämielelle :)!

  VastaaPoista