sunnuntai 21. kesäkuuta 2009

Vihdoinkin aurinkoa!

On se vaan heti lämmintä, kun aurinko tulee näkyviin. Unikot ja Tähtiputki kukkii komeesti. Naapurin veljessarja torjuu puutetta. Tällä kerralla ei Ahti ollut suosiollinen. Olisiko ollut liian monta kalastajaa :)
Vesi oli aika kylmää. Ei yhtään ehnyt mieli pulahtaa. No josko viikolla lämpeis niin, että tarkenee uida, edes saunan jälkeen.

11 kommenttia:

 1. Kyllä ne vedet vielä lämpiää, usko pois!

  VastaaPoista
 2. Kylläpä tähtiputkessa on komea kukka.

  Eiköhän vedet lämpene tällä viikolla.

  Tässä jo kaipailen kesälomalle, vielä yli kuukausi, huoks...

  VastaaPoista
 3. Toivotaan säätieteiliöiden lupausten pitävän paikkansa, että tulee lämmintä. Sinulla jo noin iso kukka tähtiputkessa, minä joudun vielä odottamaan.

  VastaaPoista
 4. Peikko lähtee etsimään jostain suurta kylmää kiveä...

  VastaaPoista
 5. Katsokaas Peikkoa mitä aikoo tehdä! Eiköhön porukalla mennä ja laitetaan Peikon jalkaan lieka. EI VIELÄ kylmiä kiviä!!

  VastaaPoista
 6. Tähtiputkiko on noin kaunis! Ja kyllä siellä kohta lämpiää jahka ehdin sinne asti.
  Hmm..naapurilla on vähintään viitoset...

  VastaaPoista
 7. Kiva, kun vähän lämpesi, tarkenee nyppiä rikkaruohoja kasvimaalta.
  Uimaan?...ei sentään :O

  VastaaPoista
 8. Meillä unikot ovat vasta nupullaan, mutta viikon sisään puhkeavat. Tähtiputkianis (onko sama?) kukkii meillä vasta heinäkuun lopussa.
  Kiva idea tuo joulu-juhannus. Me teimme kerran juhannuksena joululahjavideon - jota emme sitten kehdanneet lopulta lähettää kenellekään, vaikka aluksi se oli olevinaan hyväkin idea.

  VastaaPoista
 9. Jaakon päivän aikana me laitetaan iso kivi kuumaan grlliin ja heitetään se jokeen...kaikin voimin taistellaan ilmaston lämpenemisen puolesta. (Kuulostipas huonolta, siis periaatteessa). Täällä on nyt enteillyt pari päivää alkavia helteitä...voi kun usein tuntuu siltä, että kesä menee ohi...odottaen sen alkamista.

  VastaaPoista