perjantai 1. toukokuuta 2009

Voihan Itkun litku

Doriskin näytää kieltä sille paskiaiselle, joka kävi viemässä mun kolme keltavuokkoa! Kyllä mua nyt otaa päähän. Eilen ne vielä oli siinä ja tänään kun oli tarkoitus käydä ne teille kuvaamassa, niitä ei enää ollut siinä :( Tämä on toisi tylsä ilmiö, jos tämä alkaa yleistymään. Tähän asti kaikki on saanut olla ihan rauhassa. Ei ole kukaan käynyt mitään ilkivaltaa tekemässä. Auton ovet on monta kertaa olleet yön auki ja tiirikatkin huulilla, eikä mitään ole viety.


No joka tapauksessa Näsiä kukkii lähimetsässä. Tuota näsiää mun vähän tekis mieli meidän pihalle. Sehän on rauhoitettu, mutta josko sitä olis jossain myynnissä, en tiedä.

Samoin Kevätkaihonkukka meidän pihalla.
Narsissitkin alkaa aukomaan kukkiaan.

10 kommenttia:

 1. Vietiinkö ne keltavuokot juurineen vai poimittiinkö vain? Kevätkaihonkukka on ihana. Kävin tänään tutkimassa tuolla yhdessä penkissä näkyykö sitä. Ei kyllä vielä näkynyt.

  VastaaPoista
 2. Ihmiset keräävät kaiken... luulevat omistavansa...

  VastaaPoista
 3. Harmi,että menetit kukkasi. Nykyään ei enää kunnioiteta toisen tai yhteisön omaa. Täällä meidän pitäjässä tuhontekijät ovat hajottaneet kunnan uimarannalla kaiken mahdollisen ja loput raahanneet järveen. Mitä näille voidaan?

  VastaaPoista
 4. Famu: miestäni niitä ei ole revitty juurineen, onneksi.

  Unelma: No eihän siihen maailma kaadu, mutta harmittaa. Joo en ymmärrä näitä ihmisiä nykyään, miksi kaikki revitään ja sotketan.

  VastaaPoista
 5. No voi kurja, ihmisistä on tullut nykyisin niin kummallisia, mitään ei enää kunnioiteta. Keltavuokot taitavat olla himottuja kun ovat niin harvinaisia.

  Viime viikolla kun olimme Turun kasvitiettellisessä, niin siellä oli isot laput kasvien varastamisesta, järkyttävää, että kasvitietellisessakin käy varkaita.

  Tässä jo kaipaa menneitä aikoja, kun ihmisillä oli tapoja...

  VastaaPoista
 6. Pannahinen! Oliko ihan kaivettu ylös!

  VastaaPoista
 7. On ilkeää touhua, että tullaan toisen pihalle kukkia ottamaan. Kauniita kukkakuvia sulla on vielä pihallasi.

  VastaaPoista
 8. No voihan harmi, voisiko joku pitkäkorvainen syödä niitä, tuli mieleeni. Oma viirullinen korookus hävisi kanssa mystisesti muut saivat olla siinä vieressä rauhassa, meillä sen on voinut pupujussi syödä.

  En ymmärrä mikä on ihmisiin mennyt kun kaikki pitää tuhota.

  VastaaPoista
 9. Kylläpä on röyhkeetä, että tullaan toisen kukkamaaltakin kukkia varastamaan!
  Kyllä jonkun pitäis jotain tehä, maailma menee koko ajan vaan pahemmaksi ja pahemmaksi!

  VastaaPoista
 10. Joidenkin mielestä ilmeisesti kaikki on yhteistä!

  VastaaPoista