tiistai 12. toukokuuta 2009

Nyt kukkii

Koiranhampaat alkaa kukkimaan, sekä Kaukasian pitkäpalko. Joka sortin Kevätesikotkin ovat nyt kaikki kukassa, enemän tai vähemmän.
Pihaa vähän toisesta suunnasta. Tossa kaaressa on Pohjantähti ja kärhönä on Golden Tiera. Olen luvannut itselleni ja pahus kun on tullut ääneenkin se sanottua, että käännän tuon penkin kunhan narsissit ovat kukkineet. Miten ihmeessä raaskin, kun kohta tulee lemmikit ja pikarililjat. Kaikkea sitä höyrypäisydessään tulee sanottuakin.
Entinen poikaystävä sai synttärilahjaksi ystäväviltä tämän rhodon. Nyt mulla on kauheita suorituspaineita, että saan tän säilymään hengissä. Meidän pihalle kun paistaa koko päivän aurinko. Tämä oli ihan kosto, kun me annoimme ystäväperheen miehelle lahjaksi kärhön.
Tässä vielä minun äitienpäivä lahja. Minusta valkoiset kukat on niin kauniita. Vien tän ulos kunhan tulee lämpösempää.

11 kommenttia:

 1. Hienon kukkakollaasin olet jo saanut kerättyä. Meillä ei vielä ole noin paljon kukkia auki, pelkkiä sipulikukkia, kauniita toki. Onnea "rodollesi", ainakin kevätauringolta se kannattaa suojata.

  VastaaPoista
 2. Oi kuinka paljon sinulla jo kukkii kaikenlaisia ihanuuksia. Nuo koiranhampaat ovat kauniita ja esikoita on samoja kuin minullakin täällä. Ei sitä raaski millään kaivaa penkkiä ylös kun on tulossa paljon kaikenlaista, samaa on täällä mietitty.
  Kauniita valkoisia kukkia olet myös saanut.

  VastaaPoista
 3. Sinulla on jännän nimisiä kukkia, kuten koiranhampaat ja kaukaasian pitkäpalko. Minulle vieraita, mutta tutustun niihin.
  Jaaha, miten mahtaa käydä narsissipenkin kääntämisen kanssa?
  Minä yritin olla ovelampi ja käänsi helmilijapenkin ennen kuin pääsivät kukkaan. Nyt se ei tietysti loistanut sinisenä, mutta jospa ensi keväänä, kun roskaheinä on pois.
  Sinulla on kaunista kukkaloistoa jo näin varhain keväällä, tai kesä kait tämä rupeaa olemaan, kun käki ja pääskysetkin ovat tulleet.

  VastaaPoista
 4. Minä en raaskisi tuota kukkapenkkiä kääntää, kun noin kaunis on!

  VastaaPoista
 5. Minukkakin kukkii kaukaasian pitkäpalko. Se on siitä ihana perenna, että se ikäänkuin röyhähtää kukkaan näin aikaisin.

  VastaaPoista
 6. Sullahan on kukassa siellä vaikka mitä!
  Voi jukrat!
  Sun äitienpäiväkukkasi ovat kauniita.
  Mäkin sain tytöltä valkoisen orkidean.

  VastaaPoista
 7. Voi että kun on kesäisen näköistä!!!

  VastaaPoista
 8. Ihania kukkia.
  Tunnustusta bogissani.

  VastaaPoista
 9. Ystävät hyvät: Kyllä se on sellainen juttu, että se penkki on vaan kaukaa kaunis :) Siinä on niin kauheesti sitä vuohen putkea, että ei sinne muuta mahdu.

  VastaaPoista
 10. Kauniin näköistä, niin moni kukka jo kukassa, meillä koiranhammas ja esikot ovat vasta aloitttelemassa.

  Minulla on juuri puoli puutarhaa auki ja näyttää lähinnä pommikuopalta, saa nähdä mitä on lopputulos...

  Mukavaa viikon jatkoa
  T. Sussi

  VastaaPoista
 11. Kylläpäs siellä kukkii jo kauniisti! Meidän pihalla tuntuu tulevan kaikki aina ihan jäljessä. Olen katsellut tässä, että naapureidenkin pihoilla tulppaanit jo täydessä loistossaan, kun meillä vasta alkoi pikkuruiset lehdet nousemaan kukkapenkistä.. :)

  VastaaPoista