sunnuntai 4. elokuuta 2013

Puutarhakierros

Onpa hienoa,että tälläisa mahdollisuuksia järjestetää. Saa ihan vapaasi mennä katselemaan toisten työn tuloksia.
Kuvat puhukoot puolestaan. Eeltä on kuvia Annelin puutarhasta.Tässä Timon puutarha.Ei voi muuta kun sanoa, Upeita. Onneksi eivät ole mun naapureita. Tulis ihan kauheita suorituspaineita :)
Kiitos teille kaikille, jotka ootte avanneet puutarhanne muille!

14 kommenttia:

 1. Avoimet puutarhat on mainio keksintö. Olisi kiva muuttaa jonnekin ihmisten ilmoille niin omaakin pihaa voisi avata yleisölle, sekä käydä muiden pihoilla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sunkin luokse varmaan porukkaa tulis. Minäkin heti jos vaan asuisin lähmpänä.

   Poista
 2. Ihania puutarhoja ja kuvia:) Kiva mennä kurkkimaan toisten puutarhoja.TÄällä taas on kerran vuodessa Tel Avivissa avoimien talojen tapahtuma,jolloin voi mennä kurkkimaan toisten koteihin(sellaisiin joiden omistajat ovat sellaiseen suostuneet,yleensä liittyy jotenkuten arkkitehtuuriiin...)

  VastaaPoista
 3. Samaa mieltä, hienoa että pääsi ihan konkreettisesti kiertelemään ja ihmettelemään toisten aikaansaannoksia! Ja huippua että näitä pihoja sitten vielä näkee enempi täällä blogeissa, tulee entistä "laajempi" kierros.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä kiva nähdä ja kokea. Monta hyvää ideaa sieltä sai.

   Poista
 4. Viismummoista moikka. Tommonen toukka kuin tuossa Timon puutarhan kivellä, oli meidän etupihan laatoituksella viime viikolla. Nyt etsin sille nimenkin, se on puuntuhoojan toukka Cossus Cossus. Minä vielä kannatutin sen papalla ruusupensaaseen, kun kolme lapsenlasta oli meillä kylässä. Kerroin vielä ihmetteleville pikkuisille, että siitä tulee aikanaan iso kaunis perhonen. Ja hitot, semmonen isohko harmaa perhonen ja vielä haitallinen metsille ja ehkä puutarhoillekin. Grrr...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi harmi,kun en tuota tienny. Oisin liiskannut sen oitis.

   Poista
 5. todella ihanan näköinen puutarha!

  hmmm....en ole koskaan ollut mikään vihrpeukalo, mutta jostakin syystä mun partsilla alkaa olla nykyisin kaikenlaista syötävää... ehkä mä hurahdan puutarhanhoitoon jossakin vaiheessa ja muutan vanhoilla päivilläni sitten mummonmökkiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hurahda vaan. Johan sanassakin sanotaan, että kaikki muu, paitsi puutarhan hoito on turhaa, vai menikö se noin ;)

   Poista
 6. Peikko tykkää eniten siitä söpöstä toukasta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en mä nyt tiedä, onko se niinkään söpö.

   Poista
 7. Viismummoista taas. Voihan niistä toukistakin tykätä, minäkin, vaan luulin siitä tulevan ihan toisenlaisen perhosen,jotenka tuli puhuttua puppua lapsille. Vaan saahan harmaistakin perhosista tykätä, kuten meistä harmaista vanhoista mummoistakin. Ei oo mulla mehtää, eikä puutarhaa, joten nauttikoon taloyhtiön ruusupuskasta suojaan kannettu toukkanen. Ihania pihoja oot kuvannu Amalia, en vaan ehtiny käymään yhessäkään.

  VastaaPoista
 8. Joo annetaan kaikkien kukkien kukkia.

  VastaaPoista