maanantai 26. elokuuta 2013

Ne ei lopu!

Mä ole nyt neljänä päivänä kerännyt lehtokotiloita, SATOJA ja taas satoja! Niitä on aina vaan! Just kun luulee, että kaikki on kerätty, selän kun kääntää, niitä on taas. Ne on inhottavan limasia! Yök! Mulla on sellaset kumikäsineet, mitä hammaslääkäritkin käyttää ja niissä tuntuu, kun ne liikkuu, YÖK!
Mä ole päättänyt kerätä ja tappaa ne kaikki! Mulla on ämpärissä vettä, andyä ja domestoa. Hyvin ne kuolee. Ei oo yksikään yrittänyt ylös sieltä. Ilmeisemmin on hyvät myrkyt.
Aurinkoista viikkoa. Mä lähden huomenna Viroon lankaostoksille!

9 kommenttia:

 1. Tsemppia niiden tuhomamisoperaatioon.Harmi että niitä ei voi syödä vai voiko?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kyl tulis mieleen edes harkita niiden syömistä!

   Poista
 2. Sama homma täällä. Ei niihin auta muu kuin poimia ne pois. Monta etanan munapesääkin löysin ja tuhosien kiehuvalla vedellä. Sanotaan, että yhdestä etanasta alkoi koko vitsaus, niitä on satoja ja satoja, meille tulevat tien alapuolen hoitamattomalta pellolta. Yäk!

  VastaaPoista
 3. heti ykkösenä...viroon lankaostoksille, kuinka typerää ja uuvuttavaa, kiusallista ja ällöttävää, aikaa vievää ja turhaa....apuaaaa, tätä ei usko kirjoittajakaan, Mä Karehdin! Voi jestas, kun pääsisi! Nauti ny isoosti! Oikein riemullista matkaa! Sulle ja kukkarollekin.

  Lehtokotiloista (korjasin, luki että lehtikoteloista)... täälläkin taistellaan niitä vastaan monessakin paikassa. Ja kun olen kuunnellut juttujaan, niin se kerääminen taitaa olla ainut konsti hävittämiseen. Joku oli laittanut tuhkaa...minneköhän...kasvimaan poluille?...mun täytyy nyt selvittää lisää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli halpa kierros. Karnaluksiin vaan 5€ ja villalankaa 38€
   Siis pääseekö sä korjaa mun kirjoitusvirheet??

   Poista
 4. Jo aikoja sitten kun olin lapsuuden kodissani ja odottelin ulkomaan vierasta Italiasta....niin äitini sanoi, että ota ampäri kerää niitä etanoita tuolta pihasta ja keitetään niitä oikein iso kattilallinen koko porukalle!? Olin nääs funtsailut mitähän ruokaa tehtäs sitten...;)
  Yleesä olen aina ollut kuuliainen vanhemmilleni ja ottanut oppia äidistäni.....vaan en sitten tällä kertaa niistä ruokaa tehnyt!
  Sitä en muista miten ne kotiloetanat silloin nirhastiin, vissiin samalla menetelmällä kun nykyäänkin....;D

  VastaaPoista