keskiviikko 14. elokuuta 2013

Elvytetääkö?

Elvytetäänkö?   Antaa kuolla vaan.
Jotain tarttis tehdä, tai ollaa kusessa, kun suoraan sanotaan. Jotenkin tuntuu, että ainut keino elvyttämiseen on se, että saadaan 0-ratkaisu. Se 0-ratkaisu ei kuitenkaa koske ruuan hintoja. Onneksi mä olen eläkkeellä, eikä mun tarvi osallistua noihin talkoisiin. Pitäis kuulemma puhaltaa yhteiseen hiileen. Siihen samaan, missä toisille ei annettaisi mitään ja toiset saavat hyvän miehen lisää jonkun vaivaisen kolmesataatuhatta. Kyllä tällä pelillä menee ne nallekarkit just tasan. Minäkin saan olla 34 vuotta, että saan kerättyä tuon kolmesataatuhatta eläkkeestäni kasaan. Ihan ei vuodet riitä, no nippa nappa, jos elän yli satavuotiaaksi.

Tehdään leikkauksia opetuksesta, poliisien toimista, rajavartioinnista. Nostetaan veroja siitä ja tästä.
Pää- ja rahaministeri puhuu, kuinka näillä kaikilla elvytyskeinoilla luodaan uusia työpaikkoja. Saanen nyt jo nauraa näille jutuille? Eläkeikää pitää nostaa ja työ uria pidentää.? Uskookohan ne raukat näihin juttuihinsa? Siis mistä niitä töitä revitään, kun kaikki työ viedään ulkomaille? Mistä löydetään duunarin hommia yli 63 vuotiaille, kun ei nelikymppinenkään enää saa töitä?
Kaiken aikaa tulee tietoon uusia yt-neuvotteluita. Aina on kyseessä kymmenien ihmisten työpaikat. Mielestäni nyt voitaisiin laittaa yt-neuvottelut myö tuonne Arkadianmäellä. Sieltä joutaisi puolet kansanedustajista ja kaikki avustajat pois. Miten ihmeessä ennen onkaan kansanedustajat tulleet toimeen ilman avustajia?
Tulinpahan taas purnattua, mutta kyllä helpotti :)
Sateisen päivän jatkoa. Nautitaan tästäkin päivästä. Kaikesta vääryydestä huolimatta.


3 kommenttia:

  1. Nuo satojen tuhansien optiot on hirvittävä vääryys, ei kukaan ole niin hyvä työssään että ne olisi sillä ansainnut, huh huh. Ei ihme ettei rahat riitä kun siotä yksille kerätään. Mitä ihmettä sellaisilla summilla kukaan tekee. Arkkuaanko vuoraavat.

    VastaaPoista
  2. Harvinaisen totta puhut, yhdyn jokaiseen kohtaan. Voisin vielä lisätä, että suomalaiset ovat harvinaisen nahjusmaista kansaa, kun sietävät moisia päättäjiä. Mutta niinhän sitä sanotaan, että kansa saa sellaiset johtajat, kuin haluaa. Miten muuten tuollaiset politiikot, jotka eivät ole ikinä tehneet kunnon palkkatyötä, voivat ymmärtää tavallisen duunarin tai eläkeläisen asioita?

    VastaaPoista