keskiviikko 28. elokuuta 2013

Ostokset

Mun ostokset ei paljon päätä, eikä kukkaroa huimanneet :)
Virkkuu- ja tikkauslankaa ja ompelukoneen neuloja Karnaluksista. Ai mahoton, miten siellä oli taas porukkaa ja läkähdyttävän kuuma. Nyt olin päättänyt, että en osta mitään "varastoon" Ystävä osti muutamat sukkalangat ja vähän helmiä.  
Yks nainen kerto saaneensa hulluuskohtauksen, kun oli nyt eka kertaa siellä. Täytyy sanoa, että ostoksista päätellen olen samaa mieltä. Ostokset oli reilusti yli 100€ ja minusta se on aika paljon, kun siellä saa kerättyä niin paljon :)
Sadam marketista ostin nää villalangat. Kaikki yhteensä 45 €. Tuo sininen on Marikan hihattimeen ja harmaasta tulee mulle joskus villatakki. Lankakauppa olikin vaihtanut paikkaa ja meinas tulla hätä, kun tuota sinistä lankaa tarvitsin ihan välttämättä, kun se on tarpeellinen lisä. En tiedä toista paikkaa, mistä tuota Virinvillaa sais?
Menomatka meinas ollakin jännittävä, meinattiin myöhästyä laivasta, kun olikin yllättäviä tietöitä matkalla. Saatiin ajaa laivaan suoraan. Matka meni muutenkin hyvin, oli ihan tyyntä.

4 kommenttia:

 1. Kyllä siellä Karnaluksissa hyvin äkkiää tulee hulluuskohtaus jos ei pidä varaansa, mutta jos siellä kovin harvoin käy niin sitten tulee ostettua enemmän kun "halvalla saa" :)
  Hyvät ostokset olet tehnyt.

  VastaaPoista
 2. Minä en ole käynyt Karnaluksissa, ehkä vältän käymisen vastakin, jos siellä ihan villiintyy.
  Oma käsitöiden tekeminen odottaa vielä syksymmälle, aloitan vasta silloin, kun on mukavaa pistää kynttilä palamaan ja tuijotella työn äärestä väliin ulkona lisääntyvää hämärää.
  Sinä olet varautunut lankojen suhteen nyt hyvin.

  VastaaPoista
 3. Karnaluksissa joutuu helposti hulluudeen partaalle sen tavaramäärän nähdessään. Minä teen sinne aina kauppalistan...

  VastaaPoista
 4. Karnaluksiin voi tehdä myös etukäteen nettitilauksen ja ilmoittaa maksavansa ostokset noudon yhteydessä (tilauksen yhteydessä tulee mainita myös tuo noutopäivä). Se nopeuttaa ja helpottaa ostosten tekemistä, kun kaupassa tuppaa aina olemaan jonoa ja kassa melko hidas. Pitääkin seuraavaa Tallinnan-reissua varten tilata/noutaa lisää aida-kangasta. Se on huomattavasti halvempaa Karnaluksissa. Myös mouline-lankoja taidan tilata.
  Tokihan Karnaluksissa käsityön ystävä hullaantuu, kun siellä on niin paljon valinnanvaraa. Hinnatkin ovat usean tuotteen kohdalla merkittävästi meidän hintoja edullisempia.

  VastaaPoista