lauantai 10. elokuuta 2013

Likoomassa

Oltiin lasten kanssa Saimaan kylpylässä paripäivää likoomassa. Eeltä käytiin Haminassa mun lapsuuden maisemissa. Halusin näytää niille missä mä oon lapsuuteni viettänyt. Ennen kaikkea halusin näytää sen "SUUREN MÄEN" missä kaatusin pyörällä, kun pelästyin autoa. Siinä on täytynyt käydä niin, että se mäki on jotenkin lanattu matalaksi ;) Lapsiltakin pääs hörönauru, kun sanoi,että tässä se on. Mulla ei pitänyt olla kameraa mukana, mutta sit muistinkin, että onhan mun laukussa pikkukamera. Siksi ei oo kuvia Haminasta.
Likoomisen lomassa käytiin Lappeenrannassa ajelemassa ja ihailemassa näitä hiekkatöitä.  Ei kyllä ikinä uskois, että nää on vaan hiekasta tehty. Ammattitaito on uskomaton. Kalevala oli ollut aiheena.
Kuvat taas puhukoot puolestaan.


Imatralla käytiin ihailemassa koskea. Hirveesti oli muitakin turisteja.


Kaikkein jännintä tais kuitenkin olla, kun käytiin niin lähellä rajaa, kun vaan autolla päästiin.

14 kommenttia:

 1. Mahtavia nuo hiekkapatsaat! Täälläkin on just nyt,Raamatun hahmoista tehty,mutta museon pihalla ja pitää ostaa pääsylippu...

  VastaaPoista
 2. Uskomattomia taidonnäytöksiä nuo hiekkapatsaat!

  VastaaPoista
 3. On se ihme mitä hiekasta voi saada aikaan kun taitoa on. Vaikuttavia taideteoksia.

  VastaaPoista
 4. Uskomattoman taitavasti tehtyjä patsaita!

  VastaaPoista
 5. Ihmeellisiä taideteoksia. Missä ne tarkemmin ovat siellä Lappeenrannassa? Olen menossa käymään Imatralle siskon luo ja haluaisin kyllä käydä tuolla.

  VastaaPoista
 6. Kiitos kommenteista.
  Mayo. Ne on siellä satamassa, luulisin en tunne Lappeenrantaa. Me vaan ajettiin sitä linnoituksen syrjää rantateitä. Et voi mennä siitä ohi.

  VastaaPoista
 7. Kylpylöissä on ihana liota!

  Ettei vaan oltu samaan aikaan Lappeenrannassa????

  http://susupetal.wordpress.com/2013/08/10/original/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän me varmasi oltiin siellä samoihin aikoihin. Täytyisköhän alkaa kantaa neilikkaa rintapielessä, että kaikki bloggaajat vois tulla moikkaamaan :)

   Poista
 8. No hienoja on nuo, mitenkähän niille käy kovalla sateella ja tuulessa, vai onko ne joteskii "pakattu kasaan". Kaunista se on tämä meijän maa joka puolella ! Hyvää elokuun jatkoa sulle !

  VastaaPoista
 9. Hyvejä kuveja, ja informatiivisiä (hiano sana). Kun kiertää ja katsoo, viisastuu, tai ainakin kokemus kasvaa ja tiivistyy :)

  VastaaPoista
 10. Jestas, mitä hiekkatöitä! Joo, niitä lapsuuden aijan mäkiä on madallettu, hyvinkin paljon! Mä oon lakkoillut täältä, nyt pitänee mennä lukemaan tuonne taaksekin päin, mitä oot oikein touhaillut!

  VastaaPoista
 11. No olipa upeita hiekkaveistoksia!! =)

  VastaaPoista
 12. Aivan mahtava kokemus, kun pääsis katselemaan noita hiekkateoksia.Kiitos, kun kuvasit ja laitoit tänne!

  VastaaPoista