keskiviikko 21. elokuuta 2013

No nii!

No niin nyt sitte viinan juontia yritetään vähentää oiken olantakaa.  Voi luoja mikä holhousyhteiskunta meillä onkaan. Taas mun täytyy epäillä noide päättäjie ajatuksia.
 Jos kauppaa rajoitetaan, niin että kaljaa ei saa ostaa viikonloppuna, tai jonkun kellon lyönnin jälkeen. Mitä sitte? Se kuka sitä kaljaa juo, se juo ja ostaa sitä, sitte vaikka maanantain sellaisen lastin, että se piisaa.
En usko, että  Lapista lähdetään kaljaa hakemaan Virosta, mutta täältä etelästä kyllä lasti kaupalla. Siinä jää valtiolta veromarkat saamatta. Kun juomien hommaaminen menee oikein tiukaksi, niin korpikuusen kyyneleet alkaa virtaamaan ja aletaan tekemään kotiviiniä. Sekö sitten onkin kansanterveydelle hyväksi?

Ugh olen taas puhunut :)

12 kommenttia:

 1. Veit sanat suustani. Hölmöläisten hommaa on, peittoa jatkavat leikkaamalla peiton toisesta päästä. Kyllä viinaralli Virosta jatkuu...

  VastaaPoista
 2. Juu, kyllä vähän taas nauratti kun kuulin nuo jutut radiosta ;DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tietysti jotainhan sitä on tehtävä palkkansa eteen, vaikka typeriä päätöksiä.

   Poista
 3. Juu, ei näköjään historiasta opita mitään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Päättäjät ovat niin nuorii, et ne ei tiedä siitä mitään.

   Poista
 4. Mulle on ihan se ja sama noitten juttujen kanssa!

  Aina saa viinaa, senhän todisti jo aikoinaan kieltolaki....varsovan laulua se oli silloin jota meren yli tuotiin.
  Ammatikseni kun olen viinaa myynyt, pitää kait ruveta eläkettäni suurentamaan ja takasin hommiin. Valmistuksenkin osaan kun olen oikein koulut siihen käynyt jos vaikka virkistäis opettajan oppiakin, unehtunut ei ole vaikka käytännössä sitä tarvinnut...heh-hee...;D

  VastaaPoista
 5. Olen monesti miettinyt mikä suomalaisissa on vikana kun ei osata käyttää alkoholia kohtuudella. Johtuuko sekin perintötekijöistä.

  Tämän päivän Savon Sanomissa oli mielenkiintoinen uutinen. Joka viidennellä suomalaisilla on väkivaltaiselle käytökselle altistava geeni. Tämä yhdistettynä alkoholin liikakäyttöön on huono yhdistelmä.

  http://www.savonsanomat.fi/uutiset/kotimaa/suomalaisilta-loydettiin-vakivaltaiselle-kaytokselle-altistava-geenin-osa/1366133

  VastaaPoista
 6. En saanut tuota linkkiä auki, Kuitenkin tuolla matkoilla olen nähnyt miten muun maalaiset ryyppää. Eivät kyllä häviä suomalaisille yhtään. Irkut ja hollantilaiset ovat kaikken kauheimpia.

  VastaaPoista
 7. Kaikkialla ryypataan. Ja sanoisin etta aina vaan enemman.

  VastaaPoista
 8. Samoilla linjoilla olen. Luulisi olevan tärkeämpääkin asioiden funtsaamista, kuin viinamiesten touhut. Ikänä se ei ole rajoittamalla loppunut, eikä lopu nytkään. Ugh...

  Hieno kuutamo ylempänä. En saanut kuvaa toissailtana, meni juuri ukkospilven taakse piiloon.

  VastaaPoista