lauantai 24. elokuuta 2013

Uus hieno kukkapenkki

Entinen poikaystävä teki mulle uuden kukkapenkin, tai ei tää varsinaisesti oo uusi, mutta siivottu ja reunat laitettu. Nyt vaan pitäis keksiä mitä siihen laittaa, noiden nauhusten seuraksi?  Toi korkee on joku lilakukkainen. Siellä on myös Päivänsilmää jonka sain Koristepuutarhurin pihalta SamoiVirginian kolmiokukka. Toivottavasti me menestyvät tuossa järven läheisyydessä. Niin ja onhan seillä kymmeniä narsisseja. Keväällä näytti, että ne on ihan taantuneet, mutta kun aloin niitä nostaa ylös, niin niistä riitti jakaa toisillekin. Mielenkiintoista on mitä sieltä tulee, kun toisesta penkistä, mikä on myös työn alla, löyty sellaisia pieniä valkeita, pyöreitä sipuleita. Keväällä nähdää.
Mä sitte tykkään noista reunakivistä, kun niihin on kasvanut sammalta. Saniaiset tuossa takana on naapurin. Sen saman, jonka kanssa en oo puheväleissä :)
Nyt sitte hyviä ehdotuksia kiitos. Paikka on koko päivän auringossa.

7 kommenttia:

 1. Hieno on penkkisi, minulla kotona olevasta penkistä siirtoa mökille. Päivänlilja tykkää auringosta.

  VastaaPoista
 2. Tuosta tulee varmaan sitten hieno kun se on täynnä vihreää:)

  VastaaPoista
 3. Nyt muuten kävi niin etten voi ehdottaa mitään, koska kukkasista tiedän vain, että ovat niin mahottoman kauniita....;)
  Laitan muistaessani mun sähköpostin jos suunitelet sitä joulumatkaa Bp-hen! nurminen.maija@yahoo.com

  VastaaPoista
 4. Minäkin alan nyt perehtyä, sattuneista syistä, tähän puutarhailuun. Joten kaappaan sitten kaikki hyvät vinkit itselleni:).

  VastaaPoista
 5. Jos haluat reunakivien jäävät näkyviin, niin sitten ei passaa kovin likelle niitä istuttaa mitään, jotain matavaa ja matalaa ehkä, joka ehkä valuu kiviltä alas, mutta jättää kiveä näkyviin. No, tää on vaan mun näkemys, enhän tiedä, millä kasvualueellakaan olet.
  Kyllä sinä yhdessä entisen poikaystävän kanssa keksit sopivat istutettavat. Alku näyttää ainakin hyvälle.

  VastaaPoista
 6. Jotain korkeeta taakse ja matalaa eteen.

  VastaaPoista
 7. Peikko tykkää sammaleesta ja kivistä. Niistä tulisi hiano penkki.

  VastaaPoista