perjantai 10. elokuuta 2012

Voi mun kans!

Sen kerran kun täällä Lahdessa järjestetää jotain hienoo, niin mä mokaan :(  Eilen ois ollut mahdollisuus mennä ilmaiseen ulkokonserttii tuonne Pikku-Vesijärvelle, missä nää komeet vesiurut "tanssivat". Siel oli oiken urkurikin ja mä en muistanut ¤#¤%#. Nää kuvat on sieltä, vaan ei mun ottamat. Ovat ystävän sivuilta luvan kanssa kopasattu.
Brahmisin Unkarilainen tanssi, Finlandiaa, jopa Porilaisten marssi, Catsin Memory mm. oli soinut Lahden illassa.


Onkohan se jotenkin vanhuuden merkki, kun mul on nykyjään aina touhutippa nuokanpäässä. Onko se merkki siitä, että alkaa vanhemmiten ravistumaan? Onneksi kuitenkin vasta nenästä, jos tää sitä on :) On vaan niin ärsyttävää, kun kaiken aikaa täytyy olla nenäliina kourassa.
Taas on tänään ollu niin hemmetin kylmäkin. Yöllä oli vaan +4,5. Siivotessa tuli kauhee hiki. Ei oo enää yhtää, kun kävin uimassa. Aika nopeesti vesi on jäähtynyt, kun muutama päivä sitte oli vielä ihan lämmintä. Alkaa kohta olee se aika, kun en enää tarkene menee uimaan. Mä EN taho, että tulee syksy ja kylmä. Ennen tykkäsin syksystä, mut nyt en taho!!!!

Rattosaa viikonloppua!

6 kommenttia:

 1. Komea ilta kuvien perusteella.

  Syksy? EIIIIIIIIIIII! En tahdo :(

  VastaaPoista
 2. Koko kesan on ollyt syksi, joten ei ihme etta olet siihen jo kyllastynyt.

  VastaaPoista
 3. Olipa hieno ilta,harmi ettet päässyt.Ja huh,teillä on jo noin kylmää !(minulle tosin kelpaisi sillä tätä kirjoittaessa hikoilen koko ajan..)

  VastaaPoista
 4. En tiedä miksi koneesi jumittuu, kun käyt blogissani. Kysyit sitä, kuka pistelee Sikstuksen kappelin kattoa. Tarkoititko suomalaisista pistelijöistä vai ulkomaalaisista? Ainakin Anneli
  http://ristipistot.blogspot.fi/
  on kappelin kattoa pistellyt.

  VastaaPoista
 5. Voi harmi kun missasit hienon musiikkitapahtuman. Mutta sitä on liikkeellä.

  syksy hiipii, mutta älä jätä uimista. Joka aamu kun painaudut veden syliin, kohta olet joa avantouinnin koukussa. Kyllä vesi on jo kylmennytkin, se on sen Jaakon syytä, mutta vielä kestää, ennenkuin jääpeite on rannoilla.
  Viikonloppuja ja polskutteluja...

  VastaaPoista
 6. En taho miekään, sitä syksyä.
  Tykkään kyllä siitä kovasti, mutta tykkään myös kun kaikki kukkii ja kasvaa.
  Pelakuita olen muuten talvettanut ihan vaan ikkunalla, menestyvät hyvin varsinkin jos huoneen saa vähän viileämmäksi.

  Touhutippa ei oo mikään vanhuuden merkki, tai sitten mie olen syntymävanha.

  Mutta tuommoiset unohdukset kyllä varmaan harmittavat!
  Toisaalta se ettei ole niin joka päivämäärästä ja tapahtumasta perillä osoittaa vaan ettei ota elämästä turhaa stressiä.

  Mie luin siun kuulumiset nyt vasta, Vuodatus oli kesän pois pelistä eikä suvainnut näyttää edes seuraamieni blgien osoitteita.
  Mukavaa loppukesää sinne Lahteen!

  VastaaPoista