tiistai 14. elokuuta 2012

Oon nainen

Kyllä helpotti, kun tein testin siinä todettiin, että oon nainen. On se vaan hyvä, että on tää  netin ihmeellinen maailma ja sain tähänkin asiaan vahvistuksen :)

Vaihtoehdoista nainen, mies, androgyyni ja sukupuolineutraali
SINÄ OLET SUKUPUOLINEUTRAALI
Kuvauksesi
Olet sukupuolineutraali eli sukupuolisesti sitoutumaton. Et pidä meteliä sukupuolesta, etkä tuo omaa sukupuoltasi mitenkään erityisesti esille. Persoonaasi ei hallitse eikä määritä vahvasti sen enempää mieheys kuin naiseuskaan Sukupuoleen liittyvässä itseilmaisussa olet melko pidättyväinen - jopa sukupuolipihtailija. Tiedostat sukupuolijärjestelmän olemassaolon ja otat siihen mielellään ja toimit yksilöllisesti, etkä sukupuolimäärittyneesti. Et aina ymmärrä, miksi monet muut ihmiset pitävät sukupuolesta niin kovasti meteliä ja antavat sukupuolensa ohjailla toimintaansa.

Olet sukupuolisuuden suhteen tasapainoinen. Sinussa on mieheyttä vielä vähemmän kuin naiseutta.
http://www.transtukipiste.fi/pelit/ttp0902.php

 En sitä kyllä ihan kauheesti oo epäillytkään, mutta onhan se hyvä varmistaa asia. Oon aina tykännyt pukeutua omasta meilestä naisellisesti ja pitäisin korkokenkiä, jos jalat sen veilä sallis. Eihän se kyllä mitään todista tänä päivänä. Onhan se kirkkoherrakin vaihtanut sukupuolta ;)

5 kommenttia:

 1. Tein tuon itsekin eilen ja sain saman tuloksen kuin sinä eli olen myös sukupolineutraali :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kyl toisiaan perustavaa laatua oleva tieto :D

   Poista
 2. Juu, on se vaan hyvä, että netistä tuonkin voi tarkistaa,syntymätodistuksessa kun ei anneta kuin kaksi vaihtoehtoa.

  VastaaPoista