torstai 9. elokuuta 2012

Rytmistä voimisteluu.

Kyllä  on kaunista katsella, kun noi nuoret naiset voimistelee. Ihan mä sieluni silmin nään itseni kans voimistelemassa vanteen tai pallon kanssa, nauhasta puhumattakaan. Ainut mikä mua estää on se, kun mul ei oo niin hienoi vermeitä. Ei oo mitää lureksia mitä laittais päälle. Ei sen puolee ei mulla oo kyllä sopivaa palloakaan, eikä vannetta. En oo missään nähnyt myytävän niin kauniita palloja, kun noilla voimistelijoilla on.

 Varmaan siin kuitenkin kävis niin, että rengas jouduttais sairaalassa katkasemaan, kun mä sujahtaisin sen renkaan läpi, tai mistä saatais se nosturi, millä mut nostettais ylös siitä spakaatista. Miten sen sairaalassa selittäis, ett mummo koitti spakaatia :) Varmaan on parasta, kun jätän väliin. Tuskin se onnistuis kuitenkaan ja ei kait koko välitystä voi laittaa lastaankaan. Meinaan jos se spakaati onnistuiskin jotenkin. Miten mun jalat saatais taas yhteen?   Tää kuuluu nyt siihen samaan sarjaan, kun mun lauluäänikin, sekin pilaantuu heti tos ennen ulostuloa. Täs en oo mä , vaan malliksi vaan kopsasin netistä, että näätten mitä mä tarkoitin.
Kävin kangaskaupan avajaisissa. Lupasin kyllä itsellein, että en osta mitää ;)

5 kommenttia:

 1. Noi mahroton mikä haave! Älä ny ala toteuttamaan, ties vaikka otsikoihin pääsisit ja naapurikin suuttuisi entistä enemmin ;-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mut saisitha sä sanoo, et toi on mun blogituttu :D

   Poista
 2. No kuule, se teryleeniurheilu nyt ei sovi meille, mutta miten olis naruhyppely? Siinä ei kuule vermeita tartte, riittää kun on tasainen ja vahvarakenteinen alusta ja hyppynaruja saa tosi edullisesti. Siitä sitten taito kehittyy ja pääsee spagaattia harjoittelemaan. Jos nimittäin sattuu liukastumaan hypyn alastulossa lattiaan.
  Ihanat naurut sain vermeistäsi, mutta ostithan kangasta. Ties mitä vielä ompelet niistä, hih!

  VastaaPoista
 3. Onhan se naisvoimistelu kaunista, mutta tajuun miten kalliiksi se tulisi palloineen kaikkineen!
  Sitä vain rupesin tosissaan miettimään, että kun sen spakaatin aukasee, siis levittää.....jos se sarana ei toimikaan ja jääpikin siihen asentoo!? Vanhat saranat kun eivät ole enään kovinkaan liukkaassa kunnossa, kuivuvat! Lääkärikin on oikein siitä maininnu, yleisestikin siitä jo kirjoitelaan lehillä...;/

  Elä vain hyvä ihminen kokeile tommosia juttuja, haaveilla vois vaikka mistä, mutta.....;D

  VastaaPoista
 4. heh, voisikin olla hauskaa rehvastella, että näin ne minun blogitutut ovat otsikoissa,D!

  VastaaPoista