sunnuntai 12. elokuuta 2012

Meijän pihalla

Vielä on kukkia ei tosin enää täydessä loistossaan, mutta kuitenkin.Kärhöt ovat kyllä veilä upeita, Ritarinkannus alkaa vasta kukkimaan. Ei siihen ei kyllä tuu, kuin tuo yksi vana. Ukonhattukin on vielä töydessä nupussa. Tuollainen hienon värinen unikko on jostain tullut :) Valkoinen kärhö " Miss Bateman" Siinä piti olla isot kukat, no ehkä ens vuonna, jos se sattuu säilyy. Se on II-vyöhykkeen kukka ja me olla III:lla.
Sain tän Lapinnauhuksen vasta tänä kesänä. Oon iloisesti yllättynyt, kun se kukkii jo :)
Jostain syystä Keltaherukka näytää tekevän kuolemaa.
Samoin omppupuu:( Tää mua harmittaa, jos se kuolee. Oon halunnut tänne pelolle puita, että ei ois niin avaraa ja nyt, jos tää ainut isompi puu kuolee, niin voi voi.
Meillä on eilen UUSITTU meidä sauna, eli remontti on melkein valmis. Veilä puuttuu pukuhuone, mutta se ei saunomista haittaa. Oli muuten kiva käydä omassa saunassa, kun ollaa oltu muutama viikko ystävien riesana. Kuvia laitan sitte kun pukuhuonekin  on tehty.

Niin se on taas uusi viikko alkamassa. Onneksi tänään on kuitenkin lämmintä ja aurinko paistaa.
Mukavaa viikko ja työn iloa niille, joilla se kutsuu.

6 kommenttia:

 1. Voi miten upean värinen unikko!
  Keltaherukan voi varmaan leikata kokonaan alas, tai jos ei uskalla, niin ainakin nuo kuivuneimmat oksat kokonaan pois. Se kyllä versoo juurista.
  Omenapuuasiaan en osaa valitettavasti sanoa mitään, mikähän sen on kuivattanut :-(

  VastaaPoista
 2. Hei, Saaripalstalla on sinulle lempipaikka-haaste! Se voi olla sisällä tai ulkona, miten vain :-)

  VastaaPoista
 3. onko keltaisiakin herukoita, peikko ei tiännyt. höh.

  VastaaPoista
 4. Outoa tosiaan tuon omenapuun kanssa, mikähän siihen on iskenyt.

  Mukavia saunahetkiä, rempan valmistuminen on aina juhlahetki.

  VastaaPoista
 5. Harmi, jos kulta-/keltaherukkasi kuihtuu. Mutta voihan se juuresta uudelleen versoa. Omenapuun näivettyminen on sitten jo hankalampi juttu, isoa puuta on vaikea pelastaa.
  Minulla oli myös tuo herukka, mutta liekö enää hengissä, pitänee tarkistaa. Sellaisen "karviaisen" ostin, minkä marjat on ihan sinisiä vaan eivät syötäviä. Sen paikkaa siirsin suotuisampaan ja se virkistyi.

  Kiva kun saunaremontti on valmis, laitahan kuvia siitä sitten näytille. Mukavaa alkavaa viikkoa sinulle.

  VastaaPoista
 6. Mikä lie tuhonnut noita kasvejasi, no, herukka versoo uutta juurseta, toista se on omenapuun kanssa. Toivotaan että tää kesän erilaisuus on rasittanut ja taas ensikeväänä versoo uudella innolla.

  VastaaPoista