sunnuntai 5. elokuuta 2012

No hups!

Vähän meinas eilen illalla käydä nolosti. Lapset oli molemmat yökylää ja mentii taas kuutamouinnille. Minäkin vanha ihmii menin alastin uimaan. Salaa pimeinä iltoina sitä kyllä harrastan, mutta nyt ei ollut niin pimeetä!!
Naapurissa oli vissiin jotku juhlat, kun siellä oli tavallista enemmän porukkaa. Siis meidän naapurissa on samalla tontilla kolme perhettä ja kahdella perheellä on 8 tai 9 lasta ja siinä yhdessä on vaan kaksi. No joka tapauksessa nyt oli sakkia, kun epistolaiskokousessa. Voihan se olla, että siellä oli se kokous.

Kytättii oikein porukalla koska se sakki häviää sieltä rannalta, kun näytti että nyt ne häipy niin myö äkkiä hilpastii järveen. Kuinka ollakaan, ei kauaa ehditty olemaan, kun naapurista pölähti parvi porukkaa uimaan!!!  Siellä sitten täyty olla enemmä aikaa, kun oisin tosiasiassa halunnu, kun en kehdannut ylöskään nousta. Teitysti nyt joku sanoo, että samaa nahkaa joka paikka. No niin on, mutta silti, ei se oo soveliasta kuitenkaa.

Tästä nolosta tilanteesta huolimatta aion kytätä naapuria jatkossakin, milloin ne ymmärtää mennä nukkumaan. Menisvät ajoissa, vaikka tekee lisää lapsia. Hauska tapaus ainakin lapsille, kun mummun kans käytii kuutamouinnilla. Luulen, että jossain vaiheessa aikuisena muistuu mieleen.

Aurinkoista viikoa, vaikka Pekka Pouta ei niin sitä luvannukkaa.

12 kommenttia:

 1. Hihii, no varmaan lapselle jäi tapaus mieleen :-D ja hauskahan noita onkin jälkikäteen muistella, paljon hauskempaa kuin sillä hetkellä ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No toivottavasti muistaavat sitte joskus :)

   Poista
 2. ja varmaan lapsilta siitä vielä kuuletkin kun mummu oli kuutamuinnilla. Hih, siinäpä sitten sait nauttia uinnin ihanuutta vähän pidempään.
  Mukavia uintireisuja eteenkinpäin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Urhoollisesti pimeessä ilman ukkaria :)

   Poista
 3. Vai oli mummo kuunsillalla uimassa. Hih..
  Uiminen on kivaa oli päällä uikkarit tai ei. :-)

  VastaaPoista
 4. Tuli mieleen, kun kerran yläosattomissa (siihen aikaan olin nuori...) menin uimaan Italiassa ja virtaus vei alaosan...ja ranta täynnä ihmisiä...no, ystävä haki rannalta alushousut, puin ne veden alla ylleni.
  Joten tiedän tunteesi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tietysti, jos ois ollu kanttai, oisinhan mä voinnu nousta sieltä järvestä, kun Afrodite konsanaan :D

   Poista
 5. Hih, jatkossa sitten aamuyön kuutamouinteja:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä sit ei ois naapurit hereillä.

   Poista
 6. Ei saisi nauraa, mutta... hih...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kyllä saa nauraa, niin mekin naurettii.

   Poista