maanantai 6. elokuuta 2012

Naapuri.

Leikattii naapurin kanssa nurtsi, siis toki kumpikin omaansa. Me olla oltu suutuksissa nyt vissii kolmevuotta, tai naapuri on. Naapuri kuulu niihin ihmisiin, jotka on valmiita arvostelemaan toisia, mutta ei kestä itseensä kohdistunutta arvostelua. Mä onnistuin suututtamaan hänet, kun ihmettelin ääneen sitä, että hänellä ei ole roskista. Hän vie kaikki ne roskat, mitkä ei pala tonne yhteiskunnan roskikseen ja ne mitkä vähänkin palaa polttaa. Sit hän ottaa järvestä saunaan veden, ohi vesimittarin. Tässä lyhykäisyydessään meidän tuppisuuna olo. Huvittavaa on se, kun ajamme ruohon ja kävelemme vastakkain, eikä kumpikaan oo huomaavinaan. Toinen on kun ilmaa vaan :D Siinä on kuulkaa naurussa pitämistä, kun kaks aikusta ihmistä on, kuin pienet kakarat. Ennen tätä juttua, en saanut edes aamukahvia rauhassa juoda, kun naapuri oli haukkana juttelemassa. Täs kohtaa mun omituisuuteni taas tulee hyvin julki. Mä en ala puhumaan. Mä en oo suutuksissa.

Mulla on varmaan sädekehä pään päällä, kun oon niin viaton tässä jutussa :)
Hyvää alkanutta viikko toivoo tuppisuu Amalia

10 kommenttia:

 1. :-DDD Ei se aina synkkaa naapurusten kesken.

  VastaaPoista
 2. Niinpä, ja viisas vaikenee. Tätä on liikkeellä meidän mökkiniemessäkin, kestänyt jo vuoskymmenen. Mutta kyllähän maailmaan räkätystä mahtuu. Mieluiten minäkin olen kuuntelupuolella.

  VastaaPoista
 3. Hahhah, hei vaan tuppisuu-amalia! Hauska luettava. Joo, mä ymmärrän sua, voin vain kuvitella, miten te ootte kuin toista ei oisikaan, Nauran kuule oikein ääneeni täällä! Kiitos sateisen aamun nauruista! Sen siitä saa, jos puusta tai tangolle putoilee hahahhah
  No, totta toinen puoli. Aina. Niin, mullakin on tässä yksi naapuri, jos kuulen sen olevan rapussa, ei mulla ole asiaa rappuun ja jos se on ulkona töihin lähtiessän, niin vasta kohdalla muka havahdun ja huikkaan huomenet. On tää, mutta joskus on parasta laiha sopukin kuin lihava riita. Teillä on kyllä lihava sopukin!

  VastaaPoista
 4. Näitä sattuu:)

  Minä suututin yhden naapurin perinpohjin, koska he ovat myymässä asuntoaan ja sanoin siitä rehellisen hinta-arvion. (tiesivät, että olen lkv.) Arvio taas ei ollut heidän toiveidensa mukainen. Eivät ole sanaakaan sanoneet sen jälkeen.

  VastaaPoista
 5. Etpä taida olla ainut kenellä ei ole naapurin kanssa puhuttavaa.
  Työpaikallani tulen silloin tällöin naapurin rouvan kanssa vastakkain käytävällä, emme edes tervehdi, emme tietenkään kotikulmillakaan;)

  VastaaPoista
 6. Onneksi meillä on niin korkea kuusiaita tontin ympärillä, ettei naapuriin näe, eikä naapurikaan meille.

  Minä en ole koskaan ollut kovin seurallinen, eikä meidän nurkilla näytä muutkaan olevan.

  Tänne on tainnut eksyä kaikki erakot, jotka elelevät omissa oloissaan ja onneksi tontit ovat niin isoja, ettei juuri näköyhteyksiä olekaan. :)

  VastaaPoista
 7. Naapurille pitää näyttää kieltä, ilmeillä tai olla muuten kohtelias. Jos oikein haluaa ilahduttaa, niin antaa kaikki omat lehtikasat sille. Kyllä se sitten kohta leppyy :)

  VastaaPoista
 8. On se vaan lohdullista, että mä en oo ainut, joka on ronissa naapurin kanssa :)

  VastaaPoista
 9. Mulla taitaa olla onni, ettei ole naapureita kilometrin säteellä. Ei olla vielä nyrjähdetty toisiimme, ei olla tutustuttukaan.

  VastaaPoista
 10. Eipä ole naapureita näköetäisyydellä.Sopu säilyy, kun ei sekaannu liikaa naapurien asioihin.Mutta sepä se vasta onkin vaikeaa!Omia mielipiteitä on niin mukava jakaa.

  VastaaPoista