lauantai 20. elokuuta 2016

Meidän pihalla

Josikus kesällä otin pienen pienen pätkän tuota maahumalaa ja nyt on näin komee. Kiitollinen on kasvamaan :)

Mun pionipenkki on nyt vaiheessa. Entinen poikaystävä päätti, että sille tehdää uudet reunat ja hän seuloo mulla. Mä ky yritin ehdottaa, että tekis vaan ne reunat, mut ei käynyt, enkä viittinyt alkaa riitelee. Saas nähä kuin mun pionien käy? 

Tuossa ne odottaa valmista. Siin on myös Iiriksiä. No onneksi kaupasta saa uusia, jos sille näyttää. Sikälis vaan harmi, kun ne pionit olivat jo aika komeita. Paskaakin ahneuksissain otin, kun ilmasiksi sain. Tuoretta se on, mutta aion piilottaa sen tuonne alle ja sit multaa päälle. Sekin on suuri arvoitus, kuin siinä käy? Kuoleeko kasvit siihen raakaa paskaa?

Luumusatoakin on tulossa, ihan kymmen kunta marjaa. Saas nähdä ehtiikö rastaat eeltä?

Omppuja tulee ihan kiitettävästi. Täs kohtaa täytyy sanoa, että onneks ei oo, kun yks puu, vaikka Rantakasvin ompputarhaa kadehdinkin :)

Mä oon aina luullut, että en tykkää Päivänkakkaroista. 

En ymmärrä, miksi mun Kosmuskukat ei vaan kuki, vaikka oon siemenet piilottanut Toukokuun alkupäivinä? Vartta kyl pukkaavat. Onhan ne kyl JO nupulla :( 

Onneksi sade välillä taukos, johan sitä tulikin. 
Onnelliist voimiist!

8 kommenttia:

 1. Upea humala kyllä onkin! Jahas, että pionipenkkiä isäntä valmistelee...mmmm...uskon että sydäntäsi asia liikuttelee! Ja maatumatonta lantaa....aika järeää näin kypsän kesän aikaan, ole varovainen sen kanssa kuitenkin ettei se polta kasvien juuria, tai innosta kasvuun vahvasti unohten tuleentumisen ja talviuneen asettumisen... Toivotan projektillenne onnea!

  VastaaPoista
 2. Vau, siinä on kadehdittava humala :D

  VastaaPoista
 3. Pioni on kyllä pikkasen ronkeli muutosten suhteen. Täytyy toivoa, että jaksaa ensi vuonna kukkia. Meillä sirrettiin pionit joskus ja meni muutama vuosi ennen kuin kukkivat uudessa paikassa.

  Tuoretta lantaa kai just silleen voi laittaa, että syvälle mullan alle, niin ei polta juuria. Toisaalta minä laittasin kyllä lannan vasta keväällä.

  VastaaPoista
 4. Onpas upea humala. Hyvä omenasato sinulle on tulossa. Mukavaa viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
 5. Maahumala on kova kasvamaan. Olen jo kahdesti leikannut korkeassa ruukussa kasvavaa maahumala ja taas se ulottuu maahan.
  Tuore hevonkakka on aika ytyä tavaraa. Minä Annan sen yleensä muhia talven yli ja lisään kasveille vasta keväällä.

  VastaaPoista
 6. Kauniita punaisia omppuja, meillä on valkeaakuulasta ja pieni puu jossa on punaisia nimeltä tuntemattomia omenoita. Hyvä sato tulee ja puhtaitakin näyttävät olevan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on sitä muumiotautia. Muuten ovat hyvän makuisia. Oiskohan Huvitus.

   Poista
 7. Ookoo, otan teidän neuvosta vaarin ja jätän sen paskan kevääksi.

  VastaaPoista