maanantai 8. elokuuta 2016

Järjenjättiläinen

Hyvä minä! 
Yks orkidea tarvi uuden kasvualustan ja kaarna desinfioida. Ei mitään ongelmaa. Palaset uuniin ja uuni 300.lle. Tulee nopeesti valmista tässä eläkeläisen kiireellisessä maailmassa. 
Kuin ollakaan unohdin!! Kunnes kämppä alko haisee jotenkin oudolle! Onneksi eivät ehtineet syttyä palamaan. Ei kyllä kaukana ollut. Hyvä minä järjenjättiläinen. 
Nyt meil haisee aika pahalle. Jokainen läpi on auki ja tuulettaja päällä. Kun entinen poikaystävä tulee kotiin saan varmasti kehut! 
Kuka ottaa mut turvaa?

4 kommenttia:

 1. Ei kaikkea voi muistaa tässä keskeneräisessä maailmassa, jos nyt yhdet kaarnat uuniin jäävät niin...tule meille jos ...noooo...on kai entinen poikaystävä pahempiakin juttuja elämän varrella nähnyt!

  VastaaPoista
 2. Sama vika Rahikaisen, monta asiaa jää unholaan ja sitten kun on jo hätä kädessä, huomaa. Mut haittaakse? Ikä tekee ainakin minulla tepposet monesti päivässä. Siihen saa poikaystävät tottua.

  VastaaPoista
 3. Onneksi mä en ymmärtänyt mitään tosta sun leipomisesta, kukkia en kasvata.....mutta on mulla ollut orkideoita muutaman kerran ja yhtä rehevästi ovat eläneet kun talon emäntäkin, vaikka en ole uunissa niitä paistanutkaan! Jos poikaystävä ottaa hajut puheeks sano vaikka, että kulkukauppiaita kävi ja ne poltti jotain pahan hajuista tupakkia, vaikka kielsit sisällä polttamisen......;)

  VastaaPoista
 4. Amalia, tuollaista on liikkeellä. Meillä syötiin viimeksi pohjalta ruskistettua riisipuuroa, onneksi ei sentään palanut.

  VastaaPoista