keskiviikko 22. heinäkuuta 2015

Ajanhermoilla

Joko sä oot hommannut värityskirjan? Täähän on nyt niin trendikästä. 
Näin sadepäivän ratoksi mä tulostin netistä kuva. Kyllähän tässä menee aika sujuvati. 
Nyt vaan tulostelemaan tai kauppaa, niin pysytää muodissa mukana. 
Värittelemisiin! 
Onnelliist voimiist!

10 kommenttia:

 1. Vielä olen sivistyksestä jäljessä enkä omista värityskirjaa, mutta ans olla kun syksy saapuu ja ulkotyöt loppuu, sitten pitää hommata. Tai no, riittäisi se tietenkin pelkkä arkkikin, siinä olisi ihan tarpeeksi minulle.

  VastaaPoista
 2. Juu, tuotakin pitäsi vielä kokeilla että tietää mistä puhutaan kun puhutaan:)

  VastaaPoista
 3. Juu, tuotakin pitäsi vielä kokeilla että tietää mistä puhutaan kun puhutaan:)

  VastaaPoista
 4. Juu ei. Minä en ole niin trendikäs, että alkaisin värittämään. Vanhat hyvät puuvärit kyllä minulla on, vaan ei jaksa tuosta innostua. Lukeminen vie voiton :)

  VastaaPoista
 5. Kovasti ovat muodissa nämä aikuisten värityskirjat, hmm, itsellä menisi hermo tuollaisten kanssa. Laitoin tuossa aikaisemmin kesällä taideblogiini jutun samasta aiheesta, sieltäkin löydät tulostettavaa, hieman erilaista tosin, ei ihan näin hempeää :D

  https://susupetalart.wordpress.com/2015/06/19/inspis-59-inspiration/


  VastaaPoista
 6. Eipä ole minullakaan(vielä) noita. Mietin tässä yks päivä kun sanovat olevan meditaation veroista tuo värittäminen. Kunhan tulee ne s...sateet, niin ehkä sitten jos ei käsityöt satu huvittamaan. Vaikka en minä kyllä ehkä osaa noita värittää :)

  VastaaPoista
 7. Toistaiseksi on niin paljon tekemistä, etten jaksa innostua. Mutta tuntuu olevan suosittu kun fb-ystävien päivityksiä lukee.

  VastaaPoista
 8. Kiitos komenteista. Tänään yritin etsiä tuota värityskirjaa. Oli halpa kierros, ei löytynyt, onneksi. Ehtii mennä tuo innostus ohi :)

  VastaaPoista
 9. Viismummoista utelee onko tuo Kirke Muhosen tekemä Mindfulness värityskirja? On näetsen tämän kylän "tyttöjä". Mitä mieltä olet siitä? Aattelin lahjaksi antaa, mutta hyvä olis kuulla mielipiteitä siitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää ei oo kirjasta, vaan tulostin tän kuva netistä. Tänään yritin etsiä kirjaa parista kaupasta. Ei löytynyt. Menevät kuulema heti kuin kuumille kiville. Varmaan kirja on oiva lahja.

   Poista