keskiviikko 11. maaliskuuta 2015

Tänään oli suuri päivä

Nimittäin 43 vuotta sitten, kun ainut pokani syntyi. Silloinkin oli tosi keväiset kelit. Pelättiin, että voiko Salppurin kisoja ollenkaan pitää, kun lunta ei ollut, kun nimeksi.
Kymmenen päivän jälkeen, kun päästiin sairaalasta pois, lunta tuli taivaan täydeltä.
Voi, voin kun silloin olin tyhmä. Nyt täytyy kysyä, niin kun Vilukissi aina. kuka nauroi? No joka tapauksessa silloin piti lapset syöttää neljän tunnin välein ja minäkin laitoin kellon yölläkin soimaan, että heräsin herättämään lapsen. Onneks tää maailma on siinä kohen mennyt eteenpäin :) Leivoin tänään lapselle hänen herkkupullia.
43 vuotta sitten entinen poikaystävä teki mulle kotiin pääsyn kunniaksi nakkisoosia ja perunamuusia. Voi että se osas olla hyvää. Silloinkaan ei sairaalan ruuat olleet hyviä.


Luin pari kirjaa. Tästä Vaikoisesta varjosta. No joo, ihan joutusaa lettavaa. Mutta en tiedä viitinko lukea seuraavaa, kun näitä on tulossa kaksi lisää. Paremman puuteessa menihän se.

Tätä Härköstäon niin monet kehuneet, että päätin tutustua, kun kaikki on lukematta. Täytyy sanoa, että turhan roisia tekstiä. Vähempikin ois riittänyt. Ei jaksa kiinostaa. Lupasin itselleni, että luen sen "Kaikki oikein" josko se ois parempi.

Pitäsiköhän viikonloppuna järjestää varpajaiset :)

Onnelliist voimiist!

11 kommenttia:

 1. Vaikka luen aika laidasta laitaan, niin en ole saanut oikein makua tuohon Härköseen, en tiedä miksi.
  *odottaa kutsua varpajaisiin*

  VastaaPoista
 2. Onnittelut. Meillä tänään täyttää lapsenlapsenlapsi 3 vuotta. Mukavaa Keskiviikkoiltaa.

  VastaaPoista
 3. Hyvää syntymäpäivää pojalle ja samalla sinullekin, sinähän hänet synnytit! Olen siinä uskossa, että minäkään en välittäisi Härkösen tekstistä, tosin en ole edes yrittänyt lukea enempää kuin muutaman sivun.

  VastaaPoista
 4. Onnea, nuorihan poikasi vielä on.
  Minä en jaksa paljon Härköstä lukea, ja muutenkin olen lueskellut pikaluvulla noita, joista en niin tykkää. Pari kirjaa odottaa pöydällä mutkunmutkun on aina olevinaan muuta ja kevättä pukkaa ja aurinko paistaa ja ja ja...
  Kivat sulle.

  VastaaPoista
 5. Onnea pojalle ja pojan äidille! Niin ne vain lapset ovat ikuisesti lapsia, joten tottakai pojalle pitää pullia leipoa. Ja varpajaisetkin järjestää.
  Härköstä olen lukenut, mutta ei kuulu suosikkeihini.

  VastaaPoista
 6. Kiitos kommenteista. Oli aika hurja juttu, kun entisen kanssa puhuttiin noista varpajaisista. Sen ajan ystävistä ja niistä jotka olivat ristiäisissä on jäljellä enään 4 ihmistä!!

  VastaaPoista
 7. Onnittelut suuren päivän johdosta. Onnea äidille ja onnea pojalle. Nuo lapsen syntymän aiheuttamat tunnelmat eivät unohdu. Hienoimpia muistoja.
  Ei kiitos-Härkösen luin myös, enkä tykännyt. Kauniimminkin voisi ongelmasta kirjoittaa.

  VastaaPoista
 8. Onneksi olkoon potralle pojalle :D

  Kuka nauroi...! Onneksi ajat muuttuvatja joskus jopa parempaan suuntaan.

  VastaaPoista
 9. Kiitos Amalia kivasta kommentistasi! Härköset on luettu kaikki, tykkään! Nykyään kaikki aika menee ompeluun.

  VastaaPoista
 10. onnittelut sulle poikasi synttärin johdosta!
  Meillä tuuli miehen kanssa tänään täyteen 44v1
  eli olikin häpäivämme tänään perjantaina 13pv.
  Mutta siittä vuosi eteenpäin, kun meidät vihittiin, syntyi eka lapsemme, eli huomnenna on hänen syntymäpäivänsä, jolloin hän täyttää 43v.
  Eli aika lähekkäin ollaan saatu lapsemme.
  Onnea!

  VastaaPoista