tiistai 10. maaliskuuta 2015

Postimerkki perseeseen!

87 vuotias nainen raiskattu Tapanilassa! 
Mitä hitto me tehdää näillä mamuilla, jotka tekee tällaisia juttuja? En tunne minkäänlaista myötätunto näitä kollia kohtaan. Mielellään saunan taakse. Tulis halvemmaksi. Kyllä nyt taas keittää ja hihat meinaa palaa totaalisesti. 

– Tällä hetkellä pidätettynä on viisi ulkomaalaistaustaista henkilöä, jotka ovat iältään 15–18-vuotiaita. Tutkinta on vasta alussa ja pyrimme tarkentamaan sekä tapahtumien kulkua että pidätettyjen henkilöiden osuutta tapahtumiin, kertoo rikoskomisario
Teksti on kopio iltasanomien jutusta.

Kaikesta huolimatta
Onnelliist voimiist!

18 kommenttia:

 1. Kyllä tuntuu pahalta. Se saunantakus tuomio olisi kyllä paras tuollaisille.

  VastaaPoista
 2. Ei Voi kukaan ymmärtää, mikä pistää ihmiset tekemään tuollaista.

  VastaaPoista
 3. Täh! Eristysselliin, muhinoitkoon keskenääs!

  VastaaPoista
 4. Ihan uskomatonta! Täälläkin oli samanlainen tapaus,ja tekijät Afrikan pakolaisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitte ihmetellää, että mamuja, no vihataan on ehkä kova sana, mutta....

   Poista
 5. Törkeä teko, mutta tuossa keskustelupalstan sitaatissa on virhe, kyseessä ei ollut 87-vuotias nainen vaan nuori nainen, ikä ei tee tietenkään asiaa sen paremmaksi, mutta tunteiden lisäksi asiatiedotkin ryöpsähtelevät helposti tällaisissa asioissa noilla keskustelupalstoilla ja jutut muuttuvat matkalla paljon.

  Samoin menee välillä vellit ja puurot sekaisin, kun pahinta joillekin noille palstojen kirjoittajille tuntuu olevan raiskaajien ulkomaalaistaustaisuus eikä itse raiskaus, joka on mielestäni enemmän tuomittavaa kuin se, missä joku on sattunut syntymään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta se oli ihan uutinen, no mutta aina raiskaus on tuomittava teko. Mielestäni joka ukko, joka sen tekee joutais sinne saunan taakse. Sitten vielä, kun niistä ei saa edes kunnon rangaistuta. Olihan se kerra, kun ei rangaistu ollenkaa, kun oli lievä raiskaus. Mikähän sekin on?

   Poista
  2. Jatkan vielä. Jos nainen vois raiskata, niin varmaan siitä sais naisena kovemman rangaistuksen. Onhan se noisa arabimaissa naisen syy, jos tulee raiskatuksi! Voi hitto, kun taas keittää.

   Poista
 6. Paljon kovemmat tuomiot pitäisi rapsahtaa näille "mulkuille", mitä tavallisesti näistä rikoksista saavat. Nykyään raiskauksista melkein silitellään päätä.
  Käsittämätöntä,

  VastaaPoista
 7. En ole uutista vielä lukenut, mutta raiskaus on aina pahinta mahdollista väkivaltaa ja sen perusteella myös tuomio tulisi antaa. Täysin riipumatta naisen iästä tai miehen alkuperämaasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, mutta raiskaus kuuluu siihen samaan sarjaan, kun nää pedofiilit. Ehdollista vaan saavat. Saunan taakse vaan! Sit viel sinne kuuluis sekin porukka, jotka eläimiä rääkkää.

   Poista
 8. Postaus kirvoitti kommentoimaan! Totta, postimerkki vaan takalistoon. Ja oman maan kansalaisille kovempia sanktioita kannatan.

  VastaaPoista
 9. Jopas nyt. Samaa mieltä kanssasi. Jokin helv rääpyä tähänkin hommaan nyt tulisi saada!

  VastaaPoista
 10. Jo on aikoihin eletty, kun ei vanhuksetkaan saa olla rauhassa. Pois vaan tuollaiset koltiaiset.

  VastaaPoista