maanantai 12. tammikuuta 2015

Viikko alullaan

Entisen poikaystavän kurssikaveri täytti vuosia ja ne vietettiin Huhmarissa. Matkalla otin muutaman kuvan siinä vieressä istuessa. Lunta pyrytti melkein koko matkan ja tie oli aika liukas.
Paikka paikoin oli tosi huon näkyvyys
Onneksi tiemme erosivat, kun ei ollut mitään mahdollisuutta ohittaa.
Varkauden läpi hurautettiin sujuvasti, kun oli jo kiire. Toiset odottelivat meitä.
Paikanpäällä ei kyllä tarennut kuvia mennä ottamaan. Oli niin kylmä -19 ja ihan meiletön tuuli. Hyvä, että pystyssä pysy. Hupasinta reissussa oli se, kun meille oli varattu kapinetti ja sinne tarjoilu. Iltapalalla oli särpimen painikkeeksi kahvia ja teetä. Teen juojia oiskin ollut enenmän mitä oli tuotu tarjolle. Käytiin keittiöstä pyytämässä lisää. EI SAATU! Siis kuumavesi oli liikaa pyydetty! Osin ymmärtänyt, jos oltais viinaa haettu, tai edes kahvia, mutta kuuma vesi oli kortilla.

Tän päivän tapahtumiin. Mulla on nyt taas kaivettu korvat esille ja oon niin kiharainen että.  Kauheen kiire päivä muutenkin. Piti hakea minjän autoa ja viedä se  entiselle poikaystävälle, joka vei sen korjaukseen. Kylässäkin ehdin olla kahvilla. Hakea minjä iltapäivällä töistä. Ihan hengästyttää vieläkin moinen meno. Mutta ei musta kyllä oo vissiin talvelle jättää. Kun menin sinne kiharoihin, olin vaik kuin pitkän matkan kävelly, kun tajusin, että laitoin väärän ajan kiekkoon. Hiki päässä sain juosta ( älä nyt vaan luule, että oikeesti juoksin) korjaamaan  sitä kiekon aikaa. Sit kun mentiin  minjän kanssa hakee sitä sen autoa, niin vikaanhan sekin meinas mennä. Entinen poikaystävä anto neuvon, miten sinne verstaalle mennää. Käännyt vasemmalle ja seuraavasta taas vasemmalle.  Oltiin ajettu vaik kuin pitkää, kun tajusin, mä olin kääntynyt oikeelle! Siis vaikka meidän auton ratissa  on ne merkit kumpi on vasen ja kumpi oikee!

Kyllä se päivä menee näinkin töttöillessä. Nyt kun on kiharat laitettu, niin oon taas huoliteltu. Oonkohan jo kertonut sen, kun olin kerran uimassa ja mulla oli just otettu kiharat, no pesun jälkeen vaan kuivasin hiukset, joten olin kun pommin purkaja  ja epäonnistunut. Siinä yks nainen katso mua vähän pitkää, kun laitoin takkia päälle. Sanoin sille naiselle, kun ottaa permanentin, niin on niin huolitellun näköinen. Siltä pääsi hörönauru ja sit se raukka meni ihan punaiseksi ja pyytel kauheesti anteeksi. :)

Täs nää tärkeimmät taas.
Onnelliist voimiist.


5 kommenttia:

 1. Meinaatko tuota Vihdissä olevaa Huhmaria, eihän siellä nyt noin kylmä voinut olla... Talviajo on kyllä koettelemus, onneksi ei tarvi. Tytär laittoi takalasiinsa kyltin 'tuore kuski', kun kyllästyi kiireisten tuuttailuun, on saanut sen jälkeen ajella rauhassa eikä kukaan uskalla tarrata puskuriin kiinni :)
  Huolitellulla naisella on kyllä varaa töppälläkin :)

  VastaaPoista
 2. Tää huhmari on polvijärvellä

  VastaaPoista
 3. En tämä eläkeläisen elämä kiireistä, sinullakin :)

  VastaaPoista
 4. Onneksi tällaiset hulinat ovat satunnaisia :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos tuosta loppukevennyksestä. Huumori on hyvä säilyttää matkassa mukana, myös kampaajareissujen jälkeen.

  VastaaPoista