perjantai 9. tammikuuta 2015

Hengen vaara

Aloin korjaamaan loppuja joulujuttuja pois.  Saatuja nyt jouluna ja totesin.
Se joka uskaltaa tuoda meille jotain muuta, kun kukkia maljakkoon, tai pihalle, on kyllä hengen vaarassa. MEILLE EI MAHDU!!  No kynttilät menee, mutta nekin pitää olla sellaisia, mitkä raaskii polttaa!
Pahasti repsottaa tuo paperi, mutta se on nyt sivuseikka. Meille ei enää mahdu mitään ylimääräistä. Näistäkin valtaosa on sellaisia, mitä ei juuri koskaan käytetä.
Kaksi ylimpää hyllyä on täys Arabiaa. On anopin ja appen häälahja asiasto ja sit on oma asitasto kumpiakin on se 12 hengen.
Alemmat on sitten kahvikuppeja ja maljakoita yms.

Lasia mitä ei käytetä, kun ihan satunnaisesti. Ei edes kerran vuodessa. Osa on näistäkin anopin ja apen, joten vanhoja ovat. Siellähän ne hyvin säilyy.
Noikin hajuvesipullot mun oli ihan pakko saada, kun oltiin Egyptissä. Tuol ne on mitään tekemättömänä.
No nämä kaksi kaappia on täys kaikenlaista, periaatteessa rojua, mutta keräilijäluonteena :O
No nyt sekin paljastu, että vähänjärjetystä. Se ehkä auttais vähän.
Mukavaa viikoloppua
Onnelliist voimiist.

28 kommenttia:

 1. Äläpä huoli, samalta näyttää kaveriskin kaapit! Tuttua on, että astiakaappiinkin tungetaan kaikki päällekkäin, kupit ja kipot ja lautaset, etttä jos yhtä näpäisee, kaikki on vaarassa tulla syliin. Mut minkäs teet. Aarteita on tullut kerättyä hyllyt täyteen. Muuten kiva tuo ylimmän hyllyn astiasto, mulla on muutama kippo ja kannu sitä samaa. Ja täysin turhan panttina, joskus sokerikko ollut käytössä. Mutta kun on pitänyt haalia kaikki maailman tavara.
  No, näillä mennään, onneksi välillä tipahtaa joku kupponen ja palaset kerätään. Liimataan kuntoon jos pystytään tai sitten roskiin. Mehän selvitään näitten kanssa vielä, mutta entäs seuraava sukupolvi, joka kaiken tän perinnökseen joutuu ottamaan!?! Ihania tavaroita!

  VastaaPoista
 2. Minjä kainosti esitti, että me alettais jo siivoo varstoja, mutta toisaaltaan, kiusaa se on pienikin kiusa :D

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana postaus ja niin ne on kuule kaapit täynnä täälläkin :))) Joulun alle pakotin itseni laittamaan arabian kahviastiaston (20 hengen) pois kaapista laatikkoon ja varastoon...viimeks käytetty vissiin vanhimman tyttären lakkiaisissa yli kymmenen vuotta sitten. Ja tori.fi:ssä olen myynyt joitakin käyttämättömiä, mutta mikä se on vikana, kun tuppaa uutta tulemaan tilalle :)))
  Hamsteri, mikä hamsteri...posket pullollaan :)))
  No, näillä mennään, kuten anja tuossa aiemmin jo kommentoi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on just se, kun toiset kantaa sitä tavaraa luvatta ;)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. No joo, mutta ei se tavara siitä mihnkään hävii. Liikaa on.

   Poista
 5. Mitähän varten ihan järestään tehään liian pieniä kaappeja jonne ei mahdu oikeastaan mitään:)

  VastaaPoista
 6. Hahaa, melkein jo pelästyin, että olet meillä käynyt kuvaamassa. Mutta ei, kyllä meillä on vielä enemmän roinaa. Molempien vanhempien astiat omien päälle. Siis osa on ollut noin 20 vuotta käyttämättä. Ai kamala, huokaus.
  Eihän niistä voinut aikoinaan kieltäytyä kun kukaan muu ei huolinut. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No meillä on neljän huusollin tavaroita. Ainut poikani jo ilmoitti, että heille ei muka mahdu. Mihinköhän postimieheen se on tullut, kun siinä ei oo yhtää jemmmari vikaa?

   Poista
 7. Kiva nähdä, ettei muillakaan ole vapaata hyllytilaa.Ihan kuin katselisin omia kaappeja. Samanlainen tavaraähky pursuaa mullakin, mutta miten sille ei saa mitää tehtyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä ainakin oon noita pula-ajan jälkeisiä lapsia. Se on ympäristötekijät selvästi vaikuttaneet.

   Poista
 8. On sitä muillakin näköjään kaapit täynnä astioita ja muuta tavaraa, ensin ei ole mitään:), mutta kumma kun sitä kertyy ja kertyy vuosien aikana ja yh`äkkiää huomaa, että joka ikinen sentti talosta on täynnä, mutta onneksi ei olla yksin saman ongelman kanssa eläviä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyl helpottava lukea, että tuota ähkyä on liikkeellä :)

   Poista
 9. Et ole yksin ystäviseni, meillä asuu samanlainen astiosta tykkäävä tapaus joka käyttää vain mkrokuppia ja samaa rumaa mukia ja yhtä leipälautasta....a i n a, vaikka kaapit ja komerot pursuaa kippoo, kuppii jne.jne....millähän meidät saatas edes jonkinlaiseen ruotuun.....!????? .....;//

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joku täysin vieras pitäis päästää siivoo, mut kun ei millään raaski :)

   Poista
 10. RRRRRRakastan astioita, onneksi rajalliset säilytystilat asettavat rajat. Tähän taloon muutettaessa myin laatikkokaupalla astioita kirppiksellä - se oli niin haikeaa, että on osaltaan hillinnyt hankkimista, koska jostain muusta pitäisi luopua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinähän se on, kun nää on vaan tulleet meille, ilman sen kummempaa hankintaa. Nyt en sitte raaski niistä luopua.

   Poista
 11. Eikä niitä sitten kuitenkaan ole ikinä tarpeeksi, kun tulee joku suurempi tapahtuma eteen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei oo tähän mennessä ollut niin suuria juhlia, että oos astiat kesken loppuneet. Erilaisia kahvikuppeja on kyl joutunut laittaa pöytään.

   Poista
 12. Ihanaa! Katson aina vähän äimistyneenä noita erilaisia lifestyle-blogeja, joissa astiat ja kuosit on niin järjestyksessä ja sävy sävyyn ja olen tuntenut tuskaa ajatellessani omia kaappejani. Meidän elämämme ei ole lavastusta :D

  VastaaPoista
 13. Onpa vaihteeksi virkistävää nähdä tällaisia kaapinhyllyjä, joissa tavaraa on yllin kyllin eikä laisinkaan sävy sävyyn. Harvinaista rehellisyyttä näin kaiken paljastavaan nettiaikaan. Tykkään järjestämisestä, joten voisin tulla vähäksi aikaa jeesaamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tule, tule pian. Näitä on enemmän, kuin tässä näkyy!

   Poista
 14. On se vaan niin kiva katsella toisillakin pikkasen sekaisia kaappeja, tulee hyvä mieli, hi!

  VastaaPoista
 15. Niin kauan on hyvä, kun kaapin ovi menee ja pysyy kiinni tai hyllylle sopii putoilematta alas. Kyllä kaappinäkymällesi on peilikuva täällä.

  VastaaPoista