tiistai 4. marraskuuta 2014

Säästö syistä

Nyt ollaan taas säästetty kaiket maailmat :) Viikonloppu vietettiin Jämäsänkoskella "Rasualla" Siel ei kyl ollut mitään säästettävää, eikä kyl tuhlattavaakaan. Kunhan ystävien kanssa aikaa vietettiin. Se sujukin ihan mukavasti.
Päätettiin jatkaa matkaa (se on näitä eläkeläisten etuja) Mentiin ensin Keskiselle säästää. No sil ei nyt tällä kertaa todellakaan ostettu oikein mitään. Edullisia led lamppuja varastoon. Jotain ihme miesten tavaroita, millä ei mun mielestä
oo mitään käyttöä :) Yö vietettiin Keskisen leirialueella.
Sieltä matkaa jatkettiin  Harjavaltaan. Tarkoitus oli käydä seillä Emil Cedercreutzin museolla. Tietysti se oli kiinni maanataina. Ollaa siellä joskus vuonna 1 tai 2 käyty, mut pitäkööt museonsa. 
Matka jatku  Kankaanpäähän. Siel onkin aika hieno leirialue "Pitkäjärvi" Tosin me oltiin ainoat asiakkaat. Yks pariskunta siel oli paikallisia. Se ei kyl meitä haitannut pätkääkään. Käytiin Lapisssa Euran tehtaanmyymälässä säästämässä. Nyt on Suodatinpusseja moneksi vuodeksi, 3€/kg ei paha, samoin kertakäyttölusikoita. Pari rullaa leivinpaperia sama kilohinta, kun suodatinpusseillakin. Vielä ystävälle tuliaisiksi kertakäyttö kakkuvuokia. Kaikkea sitä keksitäänkin. Ne on paksua pahvia ja kestää 200 asteisen uunin.
Kyl meidän nuoretkin saavat osansa noista suodatinpusseista ja ehkä vielä joku muukin.


Toki nurkilla kun oltiin, niin pitihän sitä käydä Kivikylässä hakemassa sianpääsylttyä ja vähän muutakin lihaa. 
Sit vielä tänään, ennen kotiin lähtöä käytiin Sinituotteen myymälässä. Nyt on tiskiharjan vaihtopäitä moneksi vuodeksi niitäkin. Yhtään en tiedä mitä ne kaupassa maksavat, mutta tuolla oli varsi 50centtii ja noi päät 15centii.
Vähän oli tuhnuset kelit, mut mitä välii, kun vaunussa on lämmintä, eikä kattokaan vuoda.
Mukavaa alkanutta viikkoa ja Onnelliist voimiist.

13 kommenttia:

 1. Säästää pitää kun halvalla saa. Edullisilta nuo ostoksesi vaikuttavatki.
  Oi mikä ihana lehmä, tuollasen kun sais tyhjään navettaan.

  VastaaPoista
 2. Oletpas säästänyt! Koko reissu kuulosti ihan mukavalta.

  VastaaPoista
 3. Juu, mukava on säästellä ja päästellä, välillä pitkin ja poikin Suomea :) Tuo sini-tuote ois varmaan hyvä ja ajankohtainen paikka mulleki :)

  VastaaPoista
 4. Kun säästää saadessansa, on ottaa tarvitessaan, näin totesi kai vanha Siirakkikin tai kuka se nyt oli joka näitä sananparsia lateli! Mukava reissu teillä ja säästöä joka sekunti...hih.

  VastaaPoista
 5. Tuommoisien kauppojen olemassolosta en tiennyt mitään, hyvin olet matkailun ohessa säästänyt. Bensaahan olisi kulunut muutenkin..

  VastaaPoista
 6. Kiitos teilla kommenteista. Ainakin luulen säästäneeni kauheesti :D
  Matkailuhan se on päätarkoitus ja säästöt tulee siinä sivussa..

  VastaaPoista
 7. Laitoin sinulle sähköpostia....

  VastaaPoista
 8. Jos sitä on reissussa, kannattaa tehtaanmyymälöissä käväistä. Säästöä syntyy, jos jotain on joka tapauksessa normikaupasta käytävä ostamassa.
  Ostan Euran tehtaanmyymälästä yleensä myös siivousliinarullia. Sellaista valkoista, jota myydään kilohintaan yleensä siinä kassan vieressä. Sopii hyvin vaikka tiskiräteiksi ja ties mihin siivoukseen. Ovat kestäviä, imukykyisiä. Meillä siirtyvät tiskiräteistä konepesun jälkeen vessaräteiksi ja sieltä sitten roskiin. Ei sielläkään kaikki halpaa ole, mutta kannattaa katsoa niistä laareista II-laatua. Minulle on se ja sama, onko kahvisuodatinpussi ykköstä vai kakkosta, jos se ajaa asiansa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo sitä siivousliina ostin edellisellä kerralla. En oo mitään vikaa niissä suodatinpusseissa keksinyt, vaikka II- laatua ovatkin.

   Poista
 9. Laskikkos, jotta paljonko ihan euroissa tulit säästäneeks? Mäkin haluaisin tollaselle säästämis-reissulle. Multa on melkein kaik lopussa. Ärsyttää muistaa niitä suodatinpusseja tai tiskirättejä, varsinkin kun tääl ei oo kauppaa. Sitten kun tuut reissulta ja huomaat, juu, ne pussit... =(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei tullut laskettua, mut varmaan hirrrrveesti ;)

   Poista
 10. Kuulostipas ja näyttipäs kivalta reissulta!!!

  VastaaPoista
 11. Miksi maksaa enemmän, kun edullisemminkin saa reissuilun sivutuotteena.

  VastaaPoista